img
0
Обране

Edge-Core оновив сертифікат Спецзв'язку

26 березня 2019

Ethernet комутатори виробництва компанії Edge-Core Networks Corporation (Тайвань) пройшли планову експертизу та підтвердили свою надійність

Експертний висновок Спецзв`язку для комутаторів Edge-Core 2019 | romsat.ua
ФОТО: Експертний висновок Спецзв`язку для комутаторів Edge-Core 2019

Перевірений та надійний

На підставі експертної оцінки встановлено, що Ethernet комутатори 4510-серії під управлінням операційної системи Edge-COS версії 1.5.ХХ відповідають вимогам нормативних документів з технічного захисту інформації.

Раніше: Edge-Core отримав сертифікат Спецзв'язку (2016р)

На запит компанії РОМСАТ, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України провела експертизу та підтвердила придатність комутаторів Edge-Core для інтеграції у мережах позавідомчих органів. Термін дії експертного висновку 3 роки (до 25 січня 2022).

Володимир Пальмов, керівник напрямку активного мережевого обладнання РОМСАТ Комутатори Edge-Core рекомендовано використовувати в мережах із підвищеними вимогами до безпеки інформації, наприклад, у державних та силових структурах, - коментує отримання сертифікату Володимир Пальмов, керівник напрямку активного мережевого обладнання РОМСАТ.

Результати експертних робіт

За результатами випробувань встановлено, що комутатори забезпечують функціональні профілі захисту КА-1, КА-2, ЦА-1, ЦА-2, ЦО-2, ДР-1, ДВ-1, ДС-1, ДЗ-2, НР-1, НИ-1, НИ-2, НК-1, НО-2, НЦ-1, НВ-1. Обладнання може застосовуватись при підключенні до ТМЗК для забезпечення доступу до мережі передавання даних за допомогою інтерфейсів Ethernet: 10/100/1000Base-T, 1000 Base-SX/LX (протоколи STP, RSTP, MSTP).

Інтернет-провайдери обирають Edge-Core

Найбільші інтернет-провайдери України (Воля-Кабель, Фрегат, Ланет, Датагруп, Вега та інші) довірили свої мережі обладнанню Edge-Core. Комутатори рівнів L2 та L3, засоби безпеки, бездротового зв'язку та керування мережами – ця продукція вже давно зарекомендувала себе як оптимальний варіант по співвідношенню ціни і якості.

РОМСАТ – ексклюзивний дистриб’ютор Edge-Core

Edge-Сore постачає комплексні рішення по всьому світу, забезпечуючи гнучку кастомізацію, а також надійні сервіс та підтримку. В Україні ексклюзивними правами на дистриб’юцію обладнання володіє РОМСАТ. Ми даємо офіційну гарантію та сервісну підтримку, маємо кваліфікованих спеціалістів для вирішення технічних нюансів; підтримуємо наявність на складі.

Читати також: РОМСАТ преміум-партнер Edge-Core