img
0
Обране

Фахівці РОМСАТ пройшли навчання по WISI

05 квітня 2017
Провідні фахівці РОМСАТ пройшли навчання в Німеччині по обладнанню та телекомунікаційним рішенням WISI.

Фахівці РОМСАТ пройшли навчання по WISI
Фото: Фахівці РОМСАТ в головному офісі WISI, Ніферн-Ешельбронн, Німеччина

Стратегічний партнер WISI

Компанія WISI наш стратегічний партнер по напрямку обладнання для кабельного телебачення. Два десяти років наші фахівці впроваджують німецькі технології на українському ринку. На техніці WISI успішно запущені десятки, а може й сотні проектів, якими пишається РОМСАТ.

Щорічне навчання та сертифікація

Телебачення активно розвивається – змінюються технології. Щоб мати високий рівень компетенцій, наші фахівці щорічно проходять навчання та сертифікацію. Цього року програма була присвячена новітнім розробкам в області побудови цифрових головних станцій та розподільного обладнання. Також розглядалися питання лінійного та мультібітрейт транскодування, моніторингу ГС і побудови мультіскрін ОТТ систем.

Андрій Нікулінпродакт-менеджер WISI, компанія РОМСАТ

Незважаючи на великий досвід роботи з технологіями WISI, і обладнанням для телебачення зокрема, нам вкрай важливо відстежувати нові вектори розвитку даного напрямку. У нашої країни величезний потенціал у туристичній сфері, що добре демонструє той же Львів. Готельний бізнес буде розвиватися, а разом з ним і готельне ТБ. Обладнання WISI успішно працює в таких готелях як Хаятт Редженсі, Інтерконтиненталь та в десятках інших по всій Україні. Представлені на семінарі телекомунікаційні рішення дозволять вирішити проблеми доставки легального контенту для малих і середніх готелів.

Навчання проходило в головному офісі WISI в Ніферн-Ешельбронн, Німеччина. Після циклу лекцій і практичних занять, представники РОМСАТ були сертифіковані експертною комісією WISI. Звісно, не обійшлося без німецького пива.

Більше фото в нашій галереї.