img
0
Обране

РОМСАТ став Золотим Реселлером ClearOne

13 липня 2016

Компанії РОМСАТ присвоєно статус Golden Reseller на території України відомого виробника професійних рішень для медіа ClearOne.

Відео-конференц-зв'язок ClearOne представлена широким асортиментом - від бюджетного варіанту хмарного сервісу Spontania до повноцінної лінійки COLLABORATE, що включає кодеки, камери, спікерфони і мікрофонні масиви.

РОМСАТ дистрибутор ClearOne


  Обладнання ClearOne для створення конференц-систем

  • Converge PRO - флагманська лінійка цифрових аудіо

  • INTERACT Pro - професійна система аудіо-конференц-зв'язку


Бездротові мікрофонні системе СlearOne

8-канальні прийомні станції з можливістю стекирування до 32 каналів, кілька типів уніфікованих бездротових мікрофонів і передавачів. Унікальні за своїми технологіями провідні мікрофони і мікрофонні масиви для обладнання коференц-кімнат і переговорних.

Конференц-зв'язок interact СlearOne

Гнучке і комплексне рішення для конференц-залів включає аудіо мікшер з підсилювачем, телефонним інтерфейсом і периферійними пристроями для конференц-залів малих і середніх розмірів, забезпечуючи при цьому високу якість за доступною ціною.

Конференц-телефони MAX СlearOne

Спікерфони представлені лінійкою CHAT, яка забезпечує неперевершену якість звуку і підключається до безлічі пристроїв.

Мультимедіа стрімінгу СlearOne

Продукти clearone для стрімінгу передають інформацію потрібним людям в потрібний час і найефективнішим способом. Об'єднуючи аудіо і відео, метадані та керуючі сигнали в один потік, рішення від clearone надають можливість по існуючих мережах IP здійснювати корпоративний мультимедійний стрімінг і показ цифрової реклами (digital signage).