img
0
Обране

Новинки для мереж КТБ – Багатопортові EDFA підсилювачі RCI

06 жовтня 2016

На складі з'явилися багатопортові EDFA оптичні підсилювачі RCI

Багатопортові EDFA оптичні підсилювачі високої потужності RCI серії OA3400 - це ефективне і недороге рішення для мереж кабельного телебачення з великою площею охоплення, наприклад, мегаполіси та середні міста.

Новинки для мереж КТБ – Багатопортові EDFA підсилювачі RCI в Romsat.ua

Що приваблює в новій серії?

  • Висока якість
  • Надійність
  • Відмінна продуктивність

В оптичних підсилювачах OA3400 застосовуються висококласні лазери. Дизайн корпусу виконаний з урахуванням необхідного рівня вентиляції для відводу тепла, яка забезпечить довгий термін служби і надійну роботу лазера накачування. Подвійна система охолодження призначена для захисту лазера накачування від перегріву і довшого терміну служби. Вентилятори на задній і масивний радіатор на бічній стінках - все це спроектовано для ефективного відводу тепла від лазера. Даний вид охолодження дозволяє використовувати підсилювач в місцях з поганою вентиляцією.

Кому підійде новинка?

Ви оператор мереж КТБ або працюєте з ним? - тоді це обладнання для вас! Рідкокристалічний дисплей на передній панелі оптичного підсилювача OA3400 виводить інформацію про роботу всього пристрою і оповіщає про аварійні ситуації. Лазер EDFA підсилювача автоматично вимикається, якщо оптична потужність на вході відсутня, що забезпечує додатковий захист для лазера і збільшує його термін служби. Для управління пристроєм передбачені RS232 і RJ45 порти, а також пристрій підтримує протокол SNMP. Всі оптичні порти для зручності підключення розміщені на передній панелі пристрою.

Серія OA3400 виготовлена в 1RU корпусі, загальною вихідною потужністю до 37 дБм (5000 мВт) і кількістю виходів від 8 до 32. Всі моделі можуть бути додатково укомплектовані оптичним перемикачем (моделі з індексом S) для резервування оптичного сигналу на вході.

Три причини купити OA3400

  1. Підвищуйте надійність ваших мереж КТБ
  2. Економьте місце в серверній
  3. Оптимізуйте витрати на електроенергію та обслуговування
Ви ще думаєте - дізнайтесь ціну!