img
0
Обране

РОМСАТ подовжив дистрибуторський контракт з Edge-Core

03 лютого 2017

Компанія РОМСАТ подовжила ексклюзивний дистрибуторський контракт із тайванським виробником телеком обладнання Edge-Core на 2017 рік.

Сертификат – РОМСАТ эксклюзивный дистрибьютор Edgecore в Украине

Більше 8 років компанія РОМСАТ представляє інтереси Edge-Core в Україні. За цей час вдалося надійно закріпиться в телеком-сегменті. Десятки інтернет-провайдерів довірили свої мережі Edge-Core. Світчі рівня L2/L3 зарекомендували себе як оптимальний варіант по співвідношенню ціни та якості. Дякуємо за ваш вибір.

Все ще вибираєте комутатор? - Edgecore саме для вас!

  1. Офіційна гарантія і сервісн
  2. Кваліфікована технічна підтримка
  3. Надійність та наявність на складі.

ВАЖЛИВО! Продукція Edge-Core «біла» - сертифікована в Україні і має повний комплект документів. Ви легко поставите обладнання на свій баланс. З контролюючими органами також буде все в чудово!


Визнані надійними

Комутатори Edge-Core пройшли експертизу Державною службою спецзв'язку та захисту інформації України – їх визнали надійними мережевими пристроями. Продукцію рекомендується впроваджувати в мережі з підвищеними вимогами до інформаційної безпеки та держструктури, про що свідчить відповідний сертифікат (експертний висновок).

Надійні комутатори Edgecore (еджкор) екслюзивно в РОМСАТ

Каталог продукції: Надійні комутатори Edgecore (еджкор) екслюзивно в РОМСАТ

Про компанію Edge-Core Networks Corporation
Edgecore Networks Corporation дочірня компанія Accton Technology Corporation, провідного мережевого ODM-виробника. Edgecore Networks постачає комплексні рішення по всьому світу через розвинену партнерську мережу дистриб'юторів та інтеграторів. Технології Edgecore активно використовуються в ЦОД, мережах інтернет сервіс провайдерів, а також на підприємствах малого, середнього та великого бізнесу. Edgecore Networks є лідером в області Open Networking, забезпечуючи повну лінійку 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE і 100GbE комутаторів із вибором NOS- і SDN-програмного забезпечення для різних галузей застосування.

Компанія РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор Edge-Core Networks Corporation в Україні.