img
0
Обране

Новий зварювальний апарат Fitel S179 – Коли кожна секунда важлива!

13 червня 2016

Компанія Furukawa Electric FITEL показала новинку S179 з вирівнюванням по серцевині.

У лінійці зварювальних апаратів волоконно-оптичного кабелю з'явилася новинка ТОП-класу. Компанія Fitel анонсувала модель S179 з поліпшеними показниками часу зварювання та термоусадки, новим сенсорним дисплеєм, більш захищеним корпусом та іншими перевагами.

Новий зварювальний апарат Fitel S179 в Romsat.ua

Зварювальний апарат Fitel S179

Поєднуючи в одному пристрої швидкість, точність, надійність та найсучасніші методи передачі даних – новий зварювальний апарат однаково підходить як для робіт з прокладання ВОЛЗ, мереж PON і FTTx, так і для заводських цілей. Автоматичний зварювальний апарат з вирівнюванням по серцевині моделі FITEL S179 працює з усіма типами одиночних волокон, а також з оптичними коннекторами типу SC / LС.

Інші моделі від Fitel:

  • FITEL S178A ver.2
  • FITEL S153A ver.2
  • FITEL NINJA NJ001
  • 200 циклів на одному подиху

    Високий ресурс батареї дозволяє робити до 200 циклів зварювання і термоусадки на одній зарядці. Сенсорний 4.3-дюймовий дисплей забезпечує просте управління, а містка робоча камера забезпечує зручне завантаження волокон. Для забезпечення кращої видимості місця укладання волокон, 3+1 потужні світлодіоди підсвічування освітлюють робочу поверхню. Вільно знімаємий V-подібний паз спрощує чистку і обслуговування апарату.

    Сенсорний дисплей зварювального апарату Fitel S179 - Romsat.ua

    Новий хіт в лінійці Furukawa Electric

    Орієнтована на користувача модель S179 зварювального апарату розроблялася під суворі умови експлуатації. Посилений корпус апарату витримує удари і механічні пошкодження (IK07), пило-вологозахищений (IP52). Потужні сервомотори (8N) гарантують бездоганне зварювання дроп-кабелю і кабелю розводки в приміщеннях. Вбудований NFC чіп (Near Field Communication). Можливість управління через мобільний телефон та інші функції доступні в новому зварювальному апараті моделі S179 роблять його одним з найбільш передових апаратів в портфоліо Furukawa Electric.

    Відеоогляд Fitel S179 (Eng)


    РОМСАТ – дистриб'ютор Fitel в Україні. Ми приймаємо передзамовлення на новинку.