img
0
Обране

Корейські технології CCTV на семінарі Samsung

29 квітня 2016

Розкриваючи карти

Ідея семінару виникла досить раптово. Експерти РОМСАТ проходять щорічні тренінги підвищення кваліфікації по ключовим рішенням CCTV наших вендорів. Важливо тримати руку на пульсі нових розробок, бачити майбутнє ринку. Цей рік не став винятком, і ми намітили зустріч в квітні з корейськими партнерами в Україні. Вирішили запросити основних клієнтів і провести невеликий тренінг. А вже до кінця тижня бажаючих послухати та поспілкуватися з представниками Самсунг виявилося понад 60 осіб.

Вступ

З вітальним словом виступив Олег Кіріяйнен, керівник напрямку «Аудіо-відео обладнання» РОМСАТ. Олег розповів про портфель брендів компанії, побажавши гостям продуктивного дня.

Hanwha Techwin чи Samsung Techwin?

"Зараз час можливостей і Hanwha Techwin скористалася однією з них, поглинувши підрозділ Samsung Techwin’’, - взяв слово Кім Читає (KIM CHITAE), технічний менеджер Hanwha Techwin. - Технології, заводи і персонал залишилися колишніми. По торговій марці Samsung Techwin йдуть обговорення, можливо, в найближчому майбутньому побачимо зміни."

Вертикальні рішення

Містер Кім розповів про вертикальні рішення Techwin для транспорту, банківської сфери, рітейлу та міських завдань. Вузька спеціалізація завжди допомагала інтеграторам швидше знаходити спільну мову з потенційними замовниками.

"Ти знаєш куди копати - це полегшує пошук нових проектів,"- коментує доповідь Микола, один з учасників семінару. - Наявність успішних впроваджень збільшує шанс" взяти "об'єкт.
 

Спілкування - невід'ємна частина бізнесу

Перерви стали чудовою можливістю для учасників протестувати обладнання Samsung. Максим Ліщук, інженер РОМСАТ зібрав навколо себе поціновувачів технічних подробиць. "Радує жвавий інтерес," - ділиться враженнями Максим. - Продажі роблять свою справу, але після них в хід вступає важка артилерія технарів, і їм важливо знати всі нюанси технологій".

  

Софт всьому голова

Друга частина заходу була присвячена програмному забезпеченню з невеликим майстер-класом по його використанню. Містер Ко Юнг (KO JUNGYONG), технічний менеджер Hanwha Techwin продемонстрував розмаїття нових можливостей ПО Samsung Techwin.

Подібні заходи дають можливість поставити запитання безпосередньо виробнику і отримати на нього відразу ж відповідь. Чим і скористалися гості РОМСАТ.

Прослухавши серію змістовних доповідей, всі учасники семінару отримали іменні сертифікати Samsung. Сподіваємося, отримані знання допоможуть підвищити ваші компетенції і принесуть нові проекти!

Резюме

Корисна інформація, корейські гості і українські експерти з відеоспостереження зробили семінар живим і цікавим. Кожен знайшов те, за чим прийшов. Дякуємо за приділений час, цікаві питання та гарний настрій. До нових зустрічей!

Більше фотографій в нашому АЛЬБОМІ і шукайте себе в фейсбуці.




Ваш РОМСАТ

P.S. Інформація оновлюється

Презентації семінару

  • Вертикальные решения Samsung Techwin для РИТИЕЙЛА

  • Вертикальные решения Samsung Techwin для ЖД

  • Вертикальные решения Samsung Techwin для БАНКОВ

  • Samsung Techwin – новая версия SSM professional v1.4

Фейсбук

Шукайте себе на фото у фейсбуці! Лайкайте та просіть оригінали :)