img
0
Обране

Kramer Electronics провів тест-драйв для партнерів РОМСАТ

29 січня 2015
Компанія Kramer Electronics презентувала два нових рішення спільної роботи в рамках концепції BYOD - VIA Collage і VIA Connect Pro для партнерів РОМСАТ.
29_01_15(1).JPG

В рамках зустрічі Максим Ільченко, представник Kramer Electronics Ltd. в Україні продемонстрував нові рішення VIA Collage - пристрій для організації спільної роботи декількох користувачів з контентом і даними на основі як проводового, так і бездротового з'єднання. Крім цього була представлена "полегшена" версія - VIA Connect Pro, оптимізована під малі зали та переговорні.

Максим Ильченко, представитель Kramer Electronics Ltd. в Украине - тест-драйв в РОМСАТ

Kramer - це просто 
Представник Kramer Electronics розповів про головну перевагу VIA Collage, яка полягає в простоті використання для кінцевих користувачів. Для початку роботи їм потрібно завантажити і встановити на свій пристрій (ПК з ОС Windows або MacOS, планшет або смартфон на iOS або Android) спеціальний додаток і ввести реєстраційні дані, після чого натисканням однієї кнопки приєднатися до спільної роботи. 

Тест-драйв 
Після яскравої презентації Максим дозволив партерам РОМСАТ оцінити всі принади новинок VIA Collage та VIA Connect Pro і запросив їх протестувати. Крім цього досвідчені колеги ділилися своїми враженнями і встигли обговорити можливі проекти з використанням нововведень від Kramer.

Максим Ильченко, представитель Kramer Electronics Ltd. в Украине - тест-драйв в РОМСАТ

Дякуємо всім, хто прийшов і до нових зустрічей на тест-драйві в РОМСАТ. 

Компанія РОМСАТ є авторизованим дистрибутором Kramer Electronics на території України.