img
0
Обране

Kramer об'єднує користувачів

28 січня 2015
Новинка Kramer Electronics VIA Collage являє собою пристрій для організації спільної роботи декількох користувачів з контентом і даними на основі проводового або бездротового з'єднання.
news_28_01_15(1).JPG

Головною перевагою VIA Collage є простота використання для кінцевих користувачів. Для початку роботи їм потрібно завантажити і встановити на свій пристрій (ПК з ОС Windows або MacOS, планшет або смартфон на iOS або Android) спеціальний додаток і ввести реєстраційні дані, після чого натисканням однієї кнопки приєднатися до спільної роботи.

Інформація для спільної роботи виводиться на один загальний дисплей - головний екран. На ньому може одночасно відображатися до шести екранів учасників (а при використанні двох головних екранів - до 12 екранів учасників). Користувачі, підключені до VIA Collage, при цьому можуть бачити головний екран і на своєму комп'ютері або планшеті, що вельми зручно, особливо коли робота йде у великому залі.

У користувачів є можливість працювати з головним екраном, звертаючись до нього зі свого пристрою, обмінюватися текстовими повідомленнями, відправляти файли один одному або відразу всім учасникам через хмарний сервіс або безпосередньо з пристрою на пристрій.

Продукти серії VIA підтримують підключення до 255 користувачів одночасно. При цьому до VIA Collage через HDMI-порт можна під'єднати кодек відеоконференції, камеру або медіаплеєр і виводити картинку з нього на весь екран або в режимі «картинка-в-картинці».

Що ж до даних з пристроїв користувачів, то, наприклад, відеоматеріали з них виводяться на загальний екран (в повноекранному або PIP-режимі) з роздільною здатністю до Full HD при частоті 60 кадрів в секунду. VIA Collage дозволяє встановлювати і запускати практично будь-які додаткові додатки (офісні програми, браузери, системи обміну повідомленнями і т. Д.) І передавати управління такими додатками користувачеві. На практиці це означає сумісність з будь-якими типами документів і додатків (на основному приладі, а не на клієнтських пристроях), простоту апгрейда, розвитку продукту та захист інвестицій. 

Зараз підключатися до VIA Collage можуть тільки користувачі, що знаходяться в одній локальній мережі, однак платформа відкрита для розвитку, і можливості у підключенні віддалених учасників через Інтернет будуть додані в майбутньому.

news_28_01_15(2).jpg
Крім пристрою VIA Collage в лінійці є і «полегшена» модель VIA Connect Pro, оптимізована під малі зали та переговорні. Вона підтримує одночасне підключення до 255 користувачів, виводячи до 4 екранів учасників на один загальний дисплей і не підтримує підключення зовнішніх джерел даних через HDMI, запуск сторонніх додатків і виведення зображення з головного екрана на дисплеї пристроїв користувачів.

VIA Collage і VIA Connect Pro призначені для будь-яких комерційних і державних підприємств і установ, де використовуються засоби проведення презентацій і спільної роботи. Гнучкість підключення і простота використання дозволяє працювати з VIA будь-якому користувачеві ПК або мобільного пристрою.

news_28_01_15(3).jpg