img
0
Обране

РОМСАТ на конференції СКС. СКУД та відеоспостереження

05 квітня 2019

На щорічному галузевому заході розповіли про рішення по відеонагляду

РОМСАТ на конференції СКС, СКУД та відеоспостереження | romsat.ua

СКС. СКУД та CCTV 2019

4 квітня в Торгово-промисловій палаті України відбулася 14-та конференція “СКС. СКУД та відеоспостереження 2019”. Організатором щорічного ивенту виступив журнал “Сети и Бизнес”.
На форумі обговорювали поточний стан і основні вектори розвитку українського і світового сегмента CCTV. 

Нові тренди відеоспостереження від UNV

Спікер компанії РОМСАТ розповів про найкращі технологічні кейси відеоспостереження від UNV та рішення Unicorn для управління великою кількістю камер.

Maksim-Lishchuk.png Unicorn масштабований і надійний сервер з апаратним і програмним забезпеченням, який здатний об'єднати в одному пристрої різні девайси, такі як сервер управління, сервер зберігання, медіа сервер, IP- сховище і декодер, - розповідає Максим Ліщук, CCTV IP Business Developer компанії РОМСАТ у своїй доповіді. 
У ході виступу також розглядалися аспекти застосування засобів відеоаналітики в системах спостереження smart city. Зокрема, мова йшла про рішення UNV для розпізнавання автомобільних номерів, що дозволяє оперативно зчитувати і записувати номери припаркованих і рухомих автомобілів та розпізнавання облич, для підвищення рівня безпеки.

Демо-зона РОМСАТ | romsat.ua

Демо-зона РОМСАТ

Паралельно з конференцією працювала виставка, на якій можна було ознайомитися з рішеннями світових брендів. На демо-зоні РОМСАТ були представлені рішення по відеонагляду Uniview.

Більше фото у нашій галереї
Дякуємо всім учасникам за чудову компанію та організаторам за чудовий захід!
До нових зустрічей!