img
0
Обране

Кодек H.265 вже у продажу!

07 квітня 2016
Модельний ряд IP-відеоспостереження бренду RCI повністю оновлено!

Новинки RCI IP-камери та реєстратори

Світ не стоїть на місці, технології рухаються вперед. Слідом за ними з'являються нові продукти і рішення для відеоспостереження. Тема IP давно зайняла свою нішу на ринку безпеки, щорічно "відкушуючи" частку ринку аналогових систем безпеки. Виробник RCI дотримується світових тенденцій і представляє новий модельний ряд IP-камер і реєстраторів.

Відеореєстратори RCI RN3008-P і RN3016

Нові моделі NVR реєстраторів RCI RN3016 (16-канальний) і RN3008-P (8-канальний) отримали вбудовані POE-свічі на 16 і 8 портів відповідно. Новинки підтримують роздільну здатність 8MP (4K), 5MP, 2MP, кодеки H265/H264, ONVIF, установка до 2-х HDD ємністю по 6Т кожен, сумарний потік на запис 320 Mbit/s і 100 Mbit s відповідно.

Видеорегистраторы RCI RN3008-P и RN3016

Програмне забезпечення повністю оновлено. Максимально зручний і зрозумілий для користувача графічний інтерфейс допоможе швидко розібратися з пристроєм і його налаштуваннями.

Компонуйте ваші системи безпеки. Нові відеореєстратори RCI підтримують практично всі популярні моделі провідних виробників IP-камер: RCI, Samsung, GeoVision, Dahua, Hikvision. Це істотно розширює можливості проекту і не сковує замовника при виборі камер.

IP-камери RCI RNB293W-IR, RNB293W-VFIR, RND393W-IR, RND593W-IR

Модельний ряд камер включає в себе 4 Mpix IP-камери з кодеком H.265 і ІЧ-підсвічуванням виконані в найпопулярніших на ринку дизайнах. Всі моделі отримали універсальне живлення.

IP-камеры RCI

Камери RNB293W-IR і RNB293W-VFIR призначені для вуличного відеоспостереження, виконані в циліндричному корпусі з металу. 

Новинки RND393W-IR і RND593W-IR купольні камери також виготовлені в металевому корпусі універсального застосування. Їх можна встановлювати як зовні, так і всередині приміщень. Цікавий дизайн пристроїв ідеально впишеться в інтер'єр будь-якого офісу, магазину, ресторану або житлового приміщення.

Переваги новинок RCI нарівні з дуже демократичною ціною роблять їх ідеальним рішенням для сучасних завдань відеоспостереження високої чіткості. Будьте в тренді, використовуйте IP-технології!

Сотрудничество
Більше 10 років ми працюємо з інтеграторами, інсталяторами і іншими компаніями в сфері систем безпеки. Ми добре розуміємо ринок і знаємо, як допомогти нашим партнерам заробити. Працюючи з нами ви отримуєте:

  • Вигідні цінові умови
  • Якісний товар в строк
  • Технічну підтримку в проектах
Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом: