img
0
Обране

Нескінченні світи Minecraft

20 травня 2021

Minecraft_Plush toys JINX_ua.png

Компанія РОМСАТ є офіційним представником в Україні всесвітньо відомого бренду JINX.

JINX підкреслює неординарний стиль геймерів і приділяє особливу увагу підбору тематики для своїх виробів. Забезпечує початківців і професійних гравців яскравими і якісними речами та  аксесуарами.

Плюшеві герої завжди з тобою!

Plush toys JINX.png

Плюшеві іграшки JINX по грі Minecraft - одне з найцікавіших напрямків даного бренду.
Minecraft - це без перебільшення, неймовірно популярна серія серед дітей. Найдивовижніше в тому, що вона не втрачає свою популярність вже понад 10 років. Воістину унікальне досягнення, бо діти, як відомо, дуже швидко втрачають інтерес і переключаються з одних розваг на інші.

Розробник Mojang доклав серйозних зусиль для того, щоб серія завжди викликала інтерес в аудиторії, випустивши дві нові версії гри. Таким чином, Mojang вдалося не тільки утримати старих шанувальників, а й істотно посилити армію своїх фанатів.

А компанія JINX, у свою чергу, вирішила порадувати шанувальників Minecraft, створивши сотні яскравих, плюшевих героїв з даної тематики: людей, тварин, популярних персонажів, а також монстрів і сутностей фантастичного світу Майнкрафт.

Всі іграшки виготовлені з нетоксичних, безпечних для дітей матеріалів (м'яких поліефірних тканин) і позбавлені будь-яких гострих кутів. Дитина може підібрати для себе відповідну за розміром фігурку - від 11 і до 43 сантиметрів в довжину чи висоту. Для зручності багато героїв представлені у двох розмірах. Дитина може використовувати більш габаритну іграшку вдома, а маленьку брати з собою на прогулянку.

Більш докладно з товарами даної категорії Ви можете ознайомитися на сторінці нашого сайту «Плюшеві іграшки Jinx».

Досліджуйте нескінченні світи Minecraft разом з JINX

minecraft_keychains jinx.png

Компанія JINX також випускає ще і брелоки з мотивів Minecraft. Такий оригінальний і корисний аксесуар підходить не тільки дітям, а й дорослим. Умовно, брелоки можна розділити на компактні (плоскої форми) та об'ємні, у 3D форматі. У разі останніх, і конкретно аксесуарів серії "Bobble Mobs" дитині надається можливість взяти участь у міні-грі. Він не буде знати, яка саме фігурка попадеться йому в комплекті й гарантовано отримає бурю емоцій від сюрпризу.

З повним переліком аксесуарів і плюшевих іграшок від JINX ви можете ознайомитися на нашому сайті в категоріях:

І пам'ятайте: є речі, які ніколи не вийдуть з моди. Серія аксесуарів по грі Minecraft - одна з них.

РОМСАТ - офиційний партнер JINX в Україні.


Всього товарів: 1

Плюшеві іграшки

Плюшева іграшка Minecraft Mini Crafter Teleporting Enderman Плюшева іграшка Minecraft Mini Crafter Teleporting Enderman
Код товару: 333569
Немає в наявності
329.00грн