img
0
Обране

Новинка! Електричні печі Hölmer HEO-242 та Hölmer HEO-242CR

10 вересня 2021
Holmer_HEO_novunka.jpg

До замовлення доступні нові електричні печі  Hölmer HEO-242 та Hölmer HEO-242CR

Універсальні електричні печі Hölmer HEO-242 та Hölmer HEO-242CR - це сучасні моделі зі значним об'ємом камери 42 літри та потужністю 2000 Вт. 

Електричні печі прості в догляді та експлуатації, встановлюються на стіл або на будь-яку рівну поверхню. Працюють від мережі 220 В, довжини шнура в 1.06 м цілком достатньо для комфортної роботи та зручного розміщення на кухні.

Електрична піч Hölmer HEO-242

Компактна та сучасна модель чорного кольору, з легкістю розміщується в будь-який куточок на кухні.
Ця модель електричної печі оснащена декількома нагрівальними елементами (верхній, нижній, верхній + нижній) і механічним управлінням, а також, трьома режимами приготування: гриль, запікання, випічка.
 
Hölmer HEO-242 має механічний таймер з функцією автоматичного відключення, програмований цикл становить 60 хвилин, після чого автоматично відключається.  Дана опція дає можливість спланувати час і паралельно виконувати інші завдання. 
Піч оснащена механічним регулятором температури, розташованим на лицьовій панелі. Термостат дозволяє регулювати температуру від 100°С до 250°С.
 
Користуватися моделлю HEO-242 абсолютно комфортно та безпечно. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі, а дверцята оснащені термостійким склом. Внутрішня частина камери має високу жаростійкість та антипригарне покриття.

Електрична піч Hölmer HEO-242CR ковекційна з грилем
Компактна й стильна модель білого кольору, з легкістю розміщується на кухні, ідеально вписуючись у будь-який інтер'єр.

Електрична піч Hölmer HEO-242CR оснащена декількома нагрівальними елементами (верхній, нижній, конвекція, вертел, комбінований) і механічним управлінням.
Містка та одночасно компактна електрична піч допоможе приготувати будь-який кулінарний шедевр: запекти рибу або м'ясо, овочі - гриль чи апетитну курку на вертелі, з ароматної хрусткою скоринкою. Вибирайте необхідний режим приготування для створення унікальних страв: гриль, випічка, конвекція або випікання на вертелі.

Hölmer HEO-242CR має механічний програмований таймер з функцієї автовідключення, з яким не доведеться контролювати процес готування, стежачи за тим, щоб блюдо не пригоріло.
Електропіч оснащена механічним регулятором температури, розташованим на лицьовій панелі. Термостат дозволяє регулювати температуру від 100°С до 250°С. Гаряче повітря всередині печі розподіляється рівномірно, тому страви не пригорають навіть при найвищій температурі.
Користуватися моделлю HEO-242CR цілком комфортно та безпечно. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі, а дверцята оснащені термостійким склом.

Внутрішня частина камери має антипригарне покриття, що сприяє простому очищенню техніки.
Режим “конекція” створює рівномірний обдув гарячим повітрям всередині духовки, завдяки якому продукти рівномірно прогріваються з усіх боків. 

Застосування режиму «Конвекція»:
  • Надання страві хрусткої скоринки
  • Пропікання продуктів з усіх боків (особливо-випічка)
  • Сушка горіхів, сухарів, м'яса або фруктів
  • Рівномірне запікання великих шматків м'яса, курки або риби
  • Приготування кількох страв одночасно





Всього товарів: 1

Електричні печі

Електрична піч Hölmer HEO-242CR 2000 Вт. 42л. конвекція + вертел Електрична піч Hölmer HEO-242CR 2000 Вт. 42л. конвекція + вертел
Код товару: 015815
Немає в наявності
3 529.00грн