За розвиток бренду, компанія Edge-Core нагородила свого дистрибутора в Україні - компанію РОМСАТ.

"/>
img
0
Обране

РОМСАТ відзначено високою нагородою Edge-Core

17 грудня 2014
Edge-Core Networks, професійний постачальник мережевих рішень, високо оцінила свого партнера в Україні - компанію РОМСАТ.  

 Складно назвати один критерій, завдяки якому ми отримали кришталеву статуетку Edge-Core - нагороду, яку вручають всього декільком найкращим компаніям у світі. Весь 2014 рік ми комплексно працювали по усім напрямкам. Це і продажі, і маркетинг, і сервіс, по мірі сил брали участь у розвитку, верифікації програмного забезпечення, апаратних платформ тощо. За цей рік ми виросли як кількісно, так і якісно. Сподіваюся, наступний 2015 рік стане логічним продовженням наших починань ", - прокоментував нагородження Сергій Ткаченко, кер.від. активного мережевого обладнання компанії РОМСАТ

Будучи ексклюзивним дистрибутором, РОМСАТ продемонстрував лідерські якості в області продажів, високу кваліфікацію технічних фахівців і інженерів сервісного центру, зробив вагомий внесок у розвиток бренду на території України, взявши участь в профільних заходах ІнАУ, УКОС та інших. Нагорода стала мажорним фінальним акордом поточного року.