img
0
Обране
4.8 3.8 5 1

Ківш Hölmer SP-12520-SS Ківш з кришкою Hölmer SP-12520-SS (2л)

  • Деталі
  • Характеристики

код товару: 018017

В наявності

0
РРЦ*:
565.00 грн

РРЦ (рекомендована роздрібна ціна) з ПДВ

565,00 грн

Основні характеристики

Об'єм
Діаметр
Кількість предметів
  • Деталі
  • Характеристики

Бренд: Hölmer

Опис сотейника Hölmer SP-12520-SS

Сотейник з нержавіючої сталі Hölmer SP-12520-SS має елегантний дизайн який добре підійде до будь-якої кухні. Об'єм сотейника 2 л. Скляна кришка з отвором для випуску пари полегшує спостереження за процесом приготування. Сумісний з усіма типами варильних поверхонь, включаючи індукційну (газові, електричні, керамічні, індукційні). 

Сотейник Hölmer SP-12520-SS виготовлен із високоякісної нержавіючої сталі. Сталь 18/10 — винятково жароміцний, ударостійкий, зносостійкий, не схильний до корозії матеріал. Крім цього володіє антикорозійними властивостями, стійка до впливу кислот і лугів і довговічна у використанні, не змінює смаку і кольору їжі. Сталь 18/10 менш пориста, ніж залізо або чавун, завдяки чому виготовлений із неї посуд стійкий до деформації та зберігає свою привабливість і функціональність упродовж багатьох років активної експлуатації.

Кришка з удароміцного термостійкого скла, з ободом із нержавіючої сталі й отвором для виходу пари. Завдяки тому, що кришка прозора легко спостерігати за приготуванням їжі, не знімаючи її з сотейника. 

Спеціальне 7-шарове термоакумулювальне дно забезпечує рівномірне нагрівання, добре акумулює тепло та рівномірно його розподіляє.

Ручка сотейника виготовлені з порожнистої нержавіючої сталі та закріплена заклепками, тому вона надійно тримається. Також сотейник Hölmer SP-12520-SS має вбудовані вимірювальні мітки для точного та легкого дозування інгредієнтів.

Поради по догляду за посудом Hölmer:

  • Перед початком використання посуду Holmer вимийте його в гарячій воді із застосуванням рідкого миючого засобу і витріть насухо.
  • Додавайте сіль тільки в киплячу воду, щоб запобігти утворенню на дні білих плям.
  • Щоразу після використання посуду залишайте його остигати природним чином.
  • Ретельно очищайте кухонний посуд, щоб видалити залишки, які можуть горіти й стати плямами, коли посуд використовуватиметься наступного разу.
  • Залишки їжі слід спочатку відмочити, а потім видалити будь-яким засобом для догляду за посудом. Ніколи не використовуйте для чищення жорсткі предмети, металеві мочалки та порошки що чистять.
  • Щоб видалити жорсткі плями, влийте гарячу воду в посуд, щоб пом'якшити поверхню плями. Потім скребіть пляму енергійно за допомогою очисника або порошку. Промийте та ретельно просушіть.
  • Мінерали, що утворюються з води або крохмалю з їжі, можуть спричинити утворення плівки на поверхні посуду. Цю білу плівку можна видалити, протираючи внутрішню поверхню рушником, змоченим лимонним соком або оцті. Потім змийте, промийте та ретельно висушіть.
  • Після миття посуду його слід відразу ж витерти насухо.
Основні характеристики

  • Матеріал: нержавіюча сталь 18/10;
  • Об'єм: 2,0 л;
  • Діаметр: 16 см;
  • Кришка: скляна;
  • Товщина стінок: 0,5 мм;
  • Товщина дна: 4 мм (7-шарове);
  • Сумісність із плитами: газові, електричні, склокерамічні, індукційні;
  • Використання посудомийної машини: так