img
0
Обране

Співробітники РОМСАТ допомогли дитбудинку "Світанок"

03 вересня 2018
Ініціатива команди РОМСАТ - допомогти діткам перед початком навчального року.

Ініціатива команди РОМСАТ - допомогти діткам перед початком навчального року.

Дитячий будинок "Світанок"

Дитячий будинок змішаного типу для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Світанок був створений 1 березня 1999 року. Його першим директором був Коваленко Іван Васильович, в той час в закладі перебувало 28 вихованців. З 1 вересня 2004 року і по теперішній час директор дитячого будинку - Яременко Микола Анатолійович.

За період існування дитячого будинку «Світанок» в закладі виховувалося 134 дитини.

Ініціатива команди

Команда РОМСАТ відрізняється своєю дружністю. Ми постійно беремо участь в соціальних проектах, допомагаючи нужденним. Так, наш колектив бере участь в щорічному пробігу "Під каштанами", кошти якого йдуть на обладнання для дітей із захворюваннями серця.

Більше фото із ДБ "Світанок": галерея
Цього року ініціативна група РОМСАТ вирішила допомогти діткам впевненіше почати новий навчальний рік. Вибрали дитячий будинок змішаного типу "Світанок" під Києвом. З'їздили в гості, познайомилися, дізналися потреби. Вони виявилися доволі невибагливими - шкільне приладдя, побутова хімія, продукти харчування. Швидко зібрали всередині колективу благодійний фонд, зробили закупівлю і вже прямували в дитячий будинок.

Допомагати – просто!

Живучи в світі соціальних мереж і кар'єри, ми часто забуваємо про допомогу. Кожному з нас колись допомагали і, погодьтеся - це дуже чудово. З миру по нитці - голому сорочка!

Якщо у вас з'явилося бажання допомогти, але ви не знаєте як! - пишіть нам: pr@romsat.ua. Зробимо світ добрішим разом!


Ваш РОМСАТ