img
0
Обране

Будь в теме! Фановий і прикольний МЕРЧ

16 лютого 2021
Артем Бойко - гуру індустрії мерчі про всесвіти гейминга і поп-культури.

Текстова версія:

Артем Бойко
Менеджер з закупівель в РОМСАТ

Ми займаємося таким напрямком як мерч. МЕРЧ це будь-які товари, які мають відношення до популярної культури: до фільмів, комп'ютерних ігор, коміксів, аніме і навіть мемам. Наприклад, всім вам знайомий серіал Мандалорец і можливо багато хто з вас хотіли б бути до нього причетні, висловити своє визнання його героям.

Якщо ви зайдете на наш офіційний сайт romsat.ua, то знайдете там сотні товарів. Футболки, кепки, шапки, рюкзаки, колекційні фігурки і навіть шкарпетки по Мандалорцу. І це тільки один з прикладів.

Мерч досить популярний в Україні. Для того, щоб це зрозуміти, можна подивитися на тематичні фестивалі в Україні. Наприклад, на останньому Comic Con Україна сумарно було близько 20,000 відвідувачів.

Ми вибрали саме цей напрямок бо ми самі кайфуємо від популярної культури. Граємо в ігри і дивимося фільми разом з вами. Всі наші співробітники в темі. На складі у нас працює хлопець, який знає поіменно всіх героїв аніме.

Мерч - досить безпроблемний товар. За багатьма критеріями. Наприклад, мерч вкрай рідко здають по гарантії. Тому що в більшості категорій товарів нічому ламатися.

Ми працюємо з великою кількістю постачальників. Це виключно офіційні представники популярних світових серій.

Англійці: Paladone і GB eye. Перша славиться своїми стилізованими світильниками, а друга виробляє неймовірну керамічний посуд, а також плакати і стильні принти в рамках.

Американці JINX. У JINX багато стильного одягу. Але особливою популярністю в Україні користуються їх плюшеві іграшки по грі Minecraft.

Японська компанія Bandai. У них ми закуповуємо колекційні фігурки, в основному на аніме-тематику.

Також, ми завозимо офіційні продукти від розробника Valve. Так що, якщо ви великий фанат Доти або все ще чекаєте Half-Life 3 - вам теж до нас.

Постачальник Pure Arts займається виробництвом колекційних фігурок підвищеної якості. Коштують чимало, але ці фігурки неймовірні. Прямо зараз до нас їде колекція за мотивами гри Cyberpunk. Особи героїв - ручна робота, а комірці курток оснащені ефектною підсвіткою.

Серед постачальників також: іспанці Stor і Cerda. Якщо вам потрібно щоб ваша дитина виглядав стильно - це до них. Японці Hori. Створюють масу аксесуарів для консолей від Nintendo, а також для Xbox і PlayStation. І для нових поколінь в тому числі.

Раніше: РОМСАТ – партнер CERDA в Україні, Партнерська угода РОМСАТ і Stor
 Ми - компанія, яка в найбільшій мірі розкриває тему Мерчі. Ми лідери в цій сфері в Україні.

Сумарно ми поставляємо товари в більш ніж 300 магазинів по всій країні. Ми працюємо як з великими мережами, так і з більш нішевими магазинами для гиків, геймерів і фанатів аніме.

Що ми надаємо нашим клієнтам: Логістика. Ми можемо доставити товар з Європи, Америки чи Азії в будь-яку точку України.

Заробіток. Ми завозимо товар з хорошою маржинальністю і даємо нашим партнерам вигідні ціни.

Гарантія на товар. Ми відповідаємо за наш товар і беремо на себе відповідальність за його поставку.

Відсутність залишків. Ми працюємо тільки з найпопулярнішими серіями, щоб товар йшов з полиць максимально швидко. Ми чітко розуміємо яка серія актуальна зараз, а яка може бути актуальна вже в наступному місяці або через півроку.


Отже, якщо ваш бізнес пов'язаний з популярною культурою - вам точно до нас. У нас найбільший асортимент товарів в цьому напрямку в Україні.

Такий наш шлях.