img
0
Обране

Міжнародний Кубок імені Гейдара Алієва зі спортивного орієнтування

30 травня 2014
Міжнародний Кубок імені Гейдара Алієва зі спортивного орієнтування

РОМСАТ покаже спортивне орієнтування в Азербайджані

Компанія РОМСАТ виступила технічним партнером трансляції змагань міжнародного класу зі спортивного орієнтування в Азербайджані - кубок ім. Гайдар Алієва, які відбудуться 30 травня - 1 червня 2014р.

З'явившись в якості військового змагання більше 100 років тому, спортивне орієнтування з кожним днем здобуває популярність, збільшуючи число фанатів по всьому світу. Незважаючи на те, що центрами спортивного орієнтування прийнято вважати Швецію, Норвегію, Швейцарію та Фінляндію, до міжнародної федерації приєднуються й інші країни. В Азербайджані цей спорт з'явився зовсім недавно, але вже встиг завоювати свою аудиторію.

На початку 2014 року РОМСАТ відкрив представництво в Азербайджані. 
І вже сьогодні можна відзначити ряд крупних національних проектів, які вдалося реалізувати для держсектора. 
Маючи успішний досвід роботи в сфері телекомунікацій, компанія виступила технічним партнером трансляції кубка ім. Гайдар Алієва.

"Наше першочергове завдання в Азербайджані - підвищити технологічний рівень галузі та привнести нові ідеї, - зазначає Олексій Антонюк, голова представництва РОМСАТ в Азербайджані, - У нас за плечима 20 років ефективної роботи на українському ринку і десятки, якщо не сотні, успішних проектів, які вдалося реалізувати за час нашої роботи. 
Нам є, що запропонувати Азербайджану!"

За прямою трансляцією можна стежити тут на цій сторінці або на сторінці трансляції, пройшовши за посиланням.

Традиційно РОМСАТ підтримує всілякі спортивні ініціативи - приймає щорічну участь у благодійному "Пробігу під каштанами" і "Київському марафоні", кубках з футболу та багато іншого.