img
0
Обране

Нові камери відеоспостереження Wisenet з інжектором PoE

20 січня 2021

Hanwha_623x390_ua (3).png

Одне джерело живлення для двох IP-камер

Компанія Hanwha Techwin представила чотири нові купольні IP-камери відеоспостереження Wisenet з функцією подовжувача PoE. У кожній з них є вбудований інжектор PoE. Він дозволяє через камеру подавати на підключений до неї пристрій з підтримкою PoE, наприклад на іншу IP-камеру, живлення потужністю 12,95 Вт на відстань до 80 м. При цьому сама камера з PoE-інжектором отримує живлення за технологією PoE +.

У всіх чотирьох IP-телекамерах застосовується фірмова технологія WiseStream II. У нових IP-камерах реалізований весь набір відео- і аудіоаналітики, характерний для сучасних моделей камер Wisenet різних серій. Особливістю нових камер є можливість завантажити в них аудіофайли, які будуть програватися при спрацьовуванні будь-якого детектора.

poe.png

Рішення бізнес-завдань

При використанні в ритейлі нові камери допоможуть не тільки захистити бізнес, а й зробити його більш ефективним. Для цього в них забезпечені функції підрахунку людей, побудови теплової карти та управління чергою.

Камера для приміщення Wisenet XND-6081REV і вулична Wisenet XNV-6081RE мають роздільну здатність 2 мегапікселі. В них застосовується моторизований варіофокальний об'єктив з діапазоном зміни фокусної відстані 2,8—12 мм. Зображення з роздільною здатністю 1920х1080 при частоті 60 к/с стискається кодеком H.265 або H.264.

Модель для приміщення Wisenet XND-8081REV і вулична Wisenet XNV-8081RE забезпечують 5-мегапіксельну роздільну здатність при частоті 30 к/с. В них фокусна відстань моторизованого об'єктива змінюється в межах від 3,9 до 9,4 мм. Ці камери також підтримують кодеки H.265 та H.264.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні