img
0
Обране

Новинка! М'ясорубки EISEN

21 липня 2021

Eisen_meat2_623x390_ukr.jpg
Наш склад поповнився двома новими моделями м'ясорубок: EISEN EMG-180SSW та EISEN EMG-002JS

EISEN: У будь-якому місті. У будь-якому будинку. На кожній кухні.

М'ясорубки EISEN відрізняються високою потужністю двигунів, зручними лотками для завантаження продуктів й сучасним дизайном.

Кожна модель оснащена функцією реверсу і захистом від перегріву. Так само обидві моделі м'ясорубок мають прогумовані ніжки, які запобігають ковзанню м'ясорубки під час роботи.

М'ясорубка EISEN EMG-180SSW

для новости.jpg

Дана модель дозволяє готувати не тільки фарш і ковбаски, а й свіжі томатні та ягідні соки, за допомогою насадки-соковижималки.

Модель EMG-180SSW оснащена двигуном потужність 1800 Вт, а продуктивність м'ясорубки - до 1,7 кг м'яса у хвилину.

М'ясорубка укомплектована спеціальними насадками, за допомогою яких можна приготувати смачні домашні ковбаски, м'ясний фарш і свіжий сік.

За лічені хвилини електром'ясорубка подрібнить та наріже будь-які інгредієнти (м'ясо, овочі або фрукти), призначені для створення улюблених страв. 

Електром'ясорубка EISEN EMG-180SSW оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід»,  яка здійснює зворотну прокрутку шнека для очищення механізму від застряглих шматочків продуктів. Шнековий блок виготовлений з металу, надійно закріплений до корпусу м'ясорубки.

Невелика вага і компактні габарити пристрою забезпечують зручне зберігання і комфортне користування.


М'ясорубка EISEN EMG-002JS

новость.jpg

Модель EMG-002JS оснащена двигуном потужністю 2000 Вт, продуктивність м'ясорубки - до 1,8 кг м'яса у хвилину.

Завдяки різноманітності насадок: насадка кебе, насадка для ковбас, дерунів, перфоровані диски для фаршу, насадки для терки та шинкування, а також насадка-соковижималка для томатів і ягід, м'ясорубка EISEN EMG-002JS відкриває нові можливості для кулінарних шедеврів.

За допомогою насадки-соковижималки можна з легкістю приготувати сік з ягід, томатів і різних фруктів.

Насадки для терки та шинкування - допоможуть швидко нарізати або натерти овочі та фрукти, для салатів або інших страв. Барабани даних насадок виготовлені з нержавіючої сталі.

Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід», яка здійснює зворотну прокрутку шнека для очищення механізму від застряглих шматочків продуктів. Дана модель проста в управлінні, має компактні габарити та невелику вагу.





Всього товарів: 1

М'ясорубки

М'ясорубка електрична EISEN EMG-002JS М'ясорубка електрична EISEN EMG-002JS
Код товару: 015012
Немає в наявності
2 111.00грн