img
0
Обране

Новий тепловізор Wisenet TNM-3620TDY

14 січня 2021
623x390_wisenet_ukr.png

Рішення для забезпечення безпеки в умовах COVID-19

Hanwha Techwin представила новий тепловізор для вимірювання температури Wisenet TNM-3620TDY. Цей пристрій веде зйомку з високою якістю одночасно в ІЧ і видимому діапазонах, що дозволяє визначати температуру людини і при цьому ідентифікувати її.

Вимірювання температури людей в потоці стало вкрай актуальним в ході пандемії коронавірусу. Дана процедура дозволяє швидко виявляти тих, у кого температура підвищена, і хто, таким чином, являє собою небезпеку для оточуючих.

Тепловізійна частина новинки працює у двох режимах — вимір температури тіла людини в кадрі для пошуку інфікованих і звичайне відеозображення, що застосовується в системах безпеки.

Швидке і точне вимірювання температури людей в потоці

Температура тіла вимірюється в діапазоні від 30 до 45°C з точністю 0,5°C, а при калібруванні по чорному тілу — 0,3°C. В цьому режимі алгоритм штучного інтелекту виявляє в кадрі одночасно до 10 облич, що дозволяє вести автоматичний контроль температури при інтенсивному потоці людей.

За замовчуванням температура людини визначається як середнє по всьому обличчю. Однак при необхідності можна задати як об'єкт для цього виміру лоб або ділянку навколо очей, які алгоритм штучного інтелекту знаходить автоматично.

Видимий відеомодуль заснований на КМОН-матриці розміром 1/2,8 дюйма, що дає 2-мегапіксельну роздільну здатність, і оснащений фіксованим об'єктивом з фокусною відстанню 4 мм. Виявлення осіб може виконуватися одночасно і по ІЧ, і по видимому каналу, що підвищує надійність процедури.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні