img
0
Обране

Оптові та гуртові замовлення - актуальна інформація на 15.03.2022

15 березня 2022
Оптові та гуртові замовлення в РОМСАТ

Оптові та гуртові замовлення в РОМСАТ

Шановні клієнти, ми з України!

У зв'язку з великим попитом на телеком-обладнання та нестабільною роботою логістичних компаній ми віддаємо перевагу обробці великих замовлень (ящики, коробки, палети, бухти).

Замовлення волоконно-оптичного кабелю

1. Від сьогодні, волоконно-оптичний кабель відвантажуємо тільки повними бухтами, тимчасово зупиняємо відмотки.

2. Весь оптичний кабель українського походження переведений в ціни у.о. з прив’язкою до поточного курсу компанії. Всі минулі прайс-листи в гривні більше не актуальні. Курс можна дізнатись в В2В-порталі або у вашого менеджера.

Замовлення MikroTik та Ubiquiti

У зв‘язку з великим попитом та дефіцитом продукції MikroTik та Ubiquiti просимо попередньо узгоджувати замовлення з вашим менеджером РОМСАТ.

Замовлення кабелю ЗЗКМ

Найближчим часом ціни на кабельну продукцію ЗЗКМ також будуть переведені в у.о. з прив’язкою до поточного курсу компанії. Всі минулі прайс-листи в гривні більше не актуальні.

Приймаємо замовлення на відвантаження 17 березня

За рішенням військового командування, відсьогодні – 15 березня, з 20:00 – в Києві запроваджується комендантська година. Заборона пересування містом без спецперепусток. Виходити можна тільки, щоб дійти до укриття. Комендантська година діятиме до 7 ранку 17 березня. Відвантажень завтра 16 березня зі складу не буде.

Будемо інформувати в міру надходження нової інформації.

Бережіть себе!
Команда РОМСАТ