img
0
Обране

Монтажні (розподільчі) коробки OBO Bettermann в наявності

29 червня 2022
Монтажні (розподільчі) коробки OBO Bettermann в РОМСАТ

Монтажні (розподільчі) коробки OBO Bettermann – якість, перевірена часом!

Розподільні коробки від OBO Bettermann знає кожен монтажник, будівельник та просто людина, яка робила ремонт у себе в оселі. Висока якість, надійність та помірна ціна відрізняють їх від продукції інших виробників. Сама ж монтажна коробка – це елемент, необхідний для створення захищених від зовнішніх чинників точок комутації (розгалуження, відведення) різних кабельних систем. Коробки захищають з'єднання від дій різного характеру: вологи, пилу, бруду. Використовуються як усередині приміщень, так і зовні.

Читайте також: РОМСАТ отримав статус офіційного партнера OBO Bettermann

Якісні матеріали

OBO випускає монтажні коробки у широкому асортименті. Одна із головних особливостей – це якісні матеріали. Коробки від ОБО Беттерманн виготовляються із спеціального термопласту, стійкого до займання; поліпропілену, а також поліпропілену особливої міцності – армованого скловолокном. Крім того, цей матеріал не містить галогенів. Деякі серії виробів виготовляються з використанням дюропласту.

Монтажні коробки Т-серії

Розподільчі коробки Т-серії – одна з найпопулярніших лінійок продукції ОБО Беттерманн серед професійних монтажників. Широкий вибір розмірів та модифікацій дозволяє з легкістю підібрати необхідну коробку для інтеграції. Ряд переваг, пов’язаних з конструкцією коробок, доповнюється спеціальними властивостями матеріала, про який ми писали вище. 

Міцність та практичність – це те, що найкраще характеризує Т-серію: високоякісні матеріали забезпечують необхідну товщину стінок та іншу конструкцію розподільчих коробок, завдяки чому вони можуть застосовуватися в самих складних умовах. Усі розподільчі коробки Т-серії виготовлені з поліпропілену – не містить у складі галогенів (фтору, хлору та брому).

Швидкий та ефективний монтаж

Розподільні коробки Т-серії надають суттєві переваги під час проведення щоденних монтажних робіт. Яскравим прикладом може бути розвантаження від натягу, яке забезпечується вже під час введення кабелю в коробку. Завдяки різноманітності рішень, розподільні коробки Т-серії універсальні у застосуванні та незамінні при проведенні електромонтажних робіт. Вони мають різноманітність типів, форм, розмірів та кольорів. Це робить Т-серію універсальним рішенням у різних умовах монтажу та при пред'явленні високих технічних вимог.

Властивості розподільних коробок Т-серії

  • Клас захисту: від ІР55 до ІР66
  • Номінальний переріз кабелю: від 2,5 мм2 до 35 мм2
  • Бокові стінки: з отворами і закриті варіанти виконання
  • Вставні ущільнення для кабелю: від 0 до 34 мм
  • Кількість отворів для кабельних вводів: від 4 до 24
  • Отвори для кабельних вводів: М25, М32, М40
  • Не містять галогенів: без хлору, фтору і брому
  • Займистість: 650℃ або 960℃

Як придбати монтажні OBO?

  1. Зверніться до вашого менеджера в РОМСАТ
  2. Зробіть замовлення на сайті: https://romsat.ua/prokladannya-kabelyu-ta-kriplennya/tip-is-korobka-rozpodilcha/ 
  3. В2В-портал: https://b2b.romsat.ua/prokladannya-kabelyu-ta-kriplennya/brend-obo-bettermann/tip-korobka-rozpodilch...
Або заповніть просту форму нижче і ми з вами зв'яжемось:


РОМСАТ – офіційний дистрибутор OBO Bettermann в Україні.

Всього товарів: 5