img
0
Обране

Root-Nation про Totolink A720R

23 лютого 2023
Root-Nation про Totolink A720R

Нещодавно на порталі root-nation.com (сайт про гаджети та технології) вийшла добірка корисних аксесуарів для ноутбука, серед яких згадується маршрутизатор Totolink A720R. В огляді наведено короткий опис роутера, вказані його основні характеристики та переваги використання. Крім того, портал пропонує ознайомитися з іншими аксесуарами, що можуть бути корисними для власників ноутбуків.

Totolink A720R — надійний роутер з Wi-Fi 5

Totolink A720R — компактний і елегантний на вигляд бездротовий маршрутизатор із чотирма зовнішніми антенами з коефіцієнтом посилення +5 дБ. Має три 100-мегабітні порти Ethernet: один вхідний WAN і два вихідні LAN. Вони призначені для найбільш вимогливих до швидкості та пінгу пристроїв, наприклад, настільного ПК, ігрової консолі або смарт-телевізора. Інші ж гаджети (ноутбук, смартфон, планшет) підключатимуться бездротово.

Стандарт Wi-Fi 5, він же AC, означає роботу у двох частотних діапазонах: 2,4 ГГц на швидкості до 300 Мбіт/с та 5 ГГц до 867 Мбіт/с. Того сумарно виходить майже 1200 Мбіт/с. Також підтримується технологія Beamforming, яка самостійно аналізує архітектуру приміщення та дозволяє радіосигналу ефективніше огинати стіни, дверні отвори, колони та інші перепони. Роутер здатний працювати в режимі повторювача, є батьківський контроль, що тонко налаштовується, і фірмовий додаток Totolink для iOS і Android.

Детальніше про корисні аксесуари для ноутбука читайте в огляді за посиланням: https://root-nation.com/ua/articles-ua/top-devices-ua/ua-korisni-aksesuari-dlya-noutbuka/.

Підсумовуючи можна сказати, що Totolink A720R - це якісний маршрутизатор, надійний і простий в управлінні, який може задовольнити потреби будь-якої родини в домашній мережі. 

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Totolink в Україні

Всього товарів: 1

WiFi маршрутизатори