img
0
Обране

Сила подвійного спектру — нова універсальна камера Uniview TIC2621SR-F3-4F4AC-VD

11 грудня 2023
Нова універсальна камера Uniview TIC2621SR-F3-4F4AC-VD - romsat.ua

Uniview представляє нову камеру охоронного відеоспостереження TIC2621SR-F3-4F4AC-VD — модель, оптимально збалансовану за технологіями та можливостями.

Ви б хотіли мати у своєму розпорядженні універсального охоронця, що завжди пильний, ніколи не втомлюється, бачить у будь-яку погоду, відлякує непроханих гостей та ще й попереджає про можливі пожежі? Якщо так, то нова камера охоронного відеоспостереження UNV — рішення саме для вас.

Все, що потрібно – в одному компактному корпусі

Перша важлива особливість камери — наявність в одному корпусі оптичного та тепловізійного сенсорів (тобто біспектральність). Це означає, що ви можете побачити набагато більше, ніж зазвичай. Вдень основну роботу виконує оптичний модуль з роздільною здатністю 4 Мп. Його можливостей більш ніж достатньо, для якісного охоронного спостереження — зйомка може вестись із частотою 30 кадрів в секунду при повній роздільній здатності 2688*1520 пікс. Вночі працює тепловізійний сенсор, що забезпечує роздільну здатність HD 720p навіть у цілковитій темряві. Є й проміжний варіант — камера має вбудований модуль ІЧ-підсвічування, що забезпечує освітлення для оптичного спостереження на відстані 50 метрів, навіть вночі. Фокусна відстань і діаметр об'єктива підібрані таким чином, щоб надати оптимальний баланс між дальністю спостереження і шириною кута огляду.

Ще одна й, вочевидь, найважливіша якість камери — потужний “інтелект”, що перетворює її на універсального охоронця, який стане у нагоді як у випадку приватного будинку, так й для найважливіших промислових та інфраструктурних об'єктів. До прикладу, вбудована функція інтелектуального запобігання вторгненням (Smart Intrusion Prevention) дозволить виявити підозрілі об'єкти — людей або транспорт — навіть за несприятливих умов спостереження, або навіть у цілковитій темряві, знижуючи разом з тим кількість помилкових спрацьовувань майже до нуля.

Камера UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD може спостерігати в режимі 24/7 за промисловим обладнанням - romsat.ua

Ба більше, функція “активного стримування” допоможе вигнати непроханих гостей завдяки вбудованим у камеру динаміку та світлодіодному прожектору. За умов спрацьовування певної події (хтось сторонній перетнув умовну лінію або просто з'явився на території, що під охороною) камера, крім того, що одразу ж повідомить оператора, може подати зовнішній аудіовізуальний сигнал, який покаже порушникові, що його помічено. Втім, це може бути зовсім й не порушник — це можна уточнити за допомогою двостороннього зв'язку, адже камера має вбудовані мікрофон та динамік. Останній фактор, до речі, робить UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD чудовим рішенням для оснащення пропускних пунктів на підприємствах будь-якого призначення.

Краще запобігти пожежі, ніж боротися з наслідками

Тепловізійний модуль камери не лише допомагає бачити в темряві, він корисний цілодобово. Адже одне з найважливіших його завдань — раннє виявлення потенційних і фактичних загорянь. Звичайно, на багатьох підприємствах, та навіть у приватних будинках, встановлені датчики диму або полум'я. Але всі вони мають величезний недолік — спрацьовують лише після того, як пожежа почалася. Навіть якщо відкритого полум'я немає, наявність диму в повітрі свідчить, що процес горіння вже йде (і часто на ранніх етапах незрозуміло — де саме).

Своєю чергою, тепловізор, з можливостями штучного інтелекту, помічає найменші температурні аномалії, ще на етапі, коли перегрів не перетворився на пожежу. Точками контролю можуть бути електрощити, системи опалення, потужне електроустаткування тощо.

Тепловізор камери UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD з можливостями штучного інтелекту - romsat.ua

Камера може спостерігати в режимі 24/7 за промисловим обладнанням, запобігаючи перегріву вузлів та функціональних блоків, об'єктами нафтогазової інфраструктури, трубопроводами тощо. У всіх випадках, якщо досягнуто граничних значень температури, система повідомить про це відповідального оператора.

До камери UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD вбудована функція інтелектуального запобігання вторгненням (Smart Intrusion Prevention) - romsat.ua

Контроль може здійснюватися на великій території — як всередині приміщень, так й зовні.  Для захисту від несприятливих умов середовища камера має міцний герметичний корпус, відповідно до вимог IP67. Зокрема, це означає, що камера витримує щонайменше півгодинне занурення під воду, та звісно ж, всі типи атмосферних опадів (шторм, ураган, піщана буря — їй все до снаги).

Ефективна, керована, безпечна

Підключення камери на об'єкті та її налаштування не викличе складнощів, завдяки зрозумілому інтерфейсу, набору вбудованих застосунків й функції Plug-and-Play (до фірмового відеореєстратора Uniview камера підключається взагалі автоматично, достатньо з'єднати її з NVR по кабелю). Можна створити як закриту систему відеоспостереження, без виходу назовні, так й забезпечити управління пристроєм з будь-якої точки Земної кулі через Інтернет — все залежить від завдань та вимог користувача.

Камера добре захищена й від несанкціонованого доступу, в її основі лежать надійні та перевірені технології. Підтверджує це відповідність моделі NDAA (National Defense Authorization Act) яка означає, що камера допущена для використання та встановлення на урядових об'єктах США.

Ще декілька рис на завершення. Камера може вести локальний запис на внутрішню карту MicroSD, підтримує живлення по PoE, використовує найефективніші формати компресії відео — Ultra 265, H.265, H.264, MJPEG — які дозволяють радикально знизити навантаження на мережеві канали.

Найважливіша перевага камери — універсальність. Це потужне, сучасне, багатофункціональне рішення для цілодобового контролю доступу та підтримки протипожежної безпеки на об'єктах будь-якого масштабу та призначення. Оптимальне поєднання технологій та характеристик робить UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD однією з найкращих моделей свого класу серед доступних сьогодні на ринку.

Та, звичайно ж, важлива й приваблива ціна — типова особливість всіх рішень Uniview — але про неї краще запитайте в експертів компанії РОМСАТ.



Всього товарів: 1

IP Відеокамери

Камера UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD Камера UNV TIC2621SR-F3-4F4AC-VD
Код товару: 700263
В наявності
47 652.60грн