img
0
Обране

Інтеграційний форум «Будуй майбутнє» (відбувся)

22 вересня 2021
Maybut_623x390_rus (1).jpg

РОМСАТ на форумі у м. Миргород

16 вересня у місті Миргород відбувся інтеграційний форум «Будуй майбутнє». Програма форуму направлена на покращення якості надання послуг ЖКГ для населення України. Організатори заходу Миргородська міська рада спільно з Асоціацією «Міжнародні Водні Інновації», в партнерстві з ТОВ «ІВІК Формула Води».

Наш спікер Рашевський Сергій, керівник проєктів РОМСАТ, детально розповів, як можна отримувати вигоду від технологій та впровадження інтернету речей. Темою доповіді було актуальне питання для громад ОТГ - Як економити за допомогою IoT?

IMG_20210916_151746.png

На демо-зоні РОМСАТ демонструвалися рішення нашого канадського партнера, компанії Tektelic. Tektelic є провідним постачальником найкращого у своєму класі IoT-обладнання. Їх пристрої та програмне забезпечення здатні вирішувати найрізноманітніші задачі.


Форум-Будуй-Майбутнє.png

Нашим клієнтам ми пропонуємо комплексне рішення для моніторингу якості повітря в місті чи в приміщенні, управління відходами, вуличним освітленням, відстеження місцезнаходження та контроль матеріальних активів, контроль регіонів схильних до повені, управління сільськогосподарською діяльністю.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор TEKTELIC в Україні