img
0
Обране

Толстовки JINX серії Cyberpunk і The Witcher

15 вересня 2021

Jinx_tols_623x390.jpg

Американський бренд JINX представляє вашій увазі колекцію толстовок для дітей і дорослих, за мотивами Cyberpunk і The Witcher.

Продукція JINX випускається за ліцензіями відомих розробників ігор і фільмів. Вироби виконані в оригінальному дизайні, з натуральних якісних матеріалів.

Найпопулярнішими серіями, за якими працює цей відомий бренд є комп’ютерні ігри: The Witcher 3, а також Cyberpunk 2077. Нещодавно компанія також підписала угоду, яка дозволяє їм випускати товари за гучним серіалом The Witcher.

Більш докладно про товари даної категорії на нашому сайті: Толстовки Jinx Cyberpunk 2077, The Witcher.

Раніше JINX створювали товари серії The Witcher виключно для дорослих, але нещодавно випустили круту колекцію всіляких речей для більш юної категорії покупців.

У стилі The Witcher

Jinx_tols_623x390_.jpg

Пропонуємо вашій увазі толстовки для школярів, за мотивами комп'ютерної гри The Witcher 3. Одяг розрахований на холодну пору року, на блискавці, з двома зручними місткими кишенями та капюшоном.

Толстовки виконані в незвичайному дизайні, який має багато спільного із Всесвітом Відьмака, але водночас, позбавлений особливо жорстоких рис, притаманних цій серії.

Jinx_The Witcher_623x390.jpg

У JINX стилізували основне лого, та в цілому, моделі створені в американському, студентському стилі. В такому одязі дитина буде виглядати модно та відчувати себе впевнено поруч з однокласниками.

Для більш дорослої категорії, виробник пропонує толстовки й худі за мотивами популярної комп'ютерної гри Cyberpunk 2077.

Товари бренду JINX славляться своєю неперевершеною якістю, а також неповторним стилем виконання.

Більш детально з продукцією JINX можна ознайомитися на нашому сайті в категорії:

РОМСАТ - офіційний партнер JINX в Україні.

Всього товарів: 1

Толстовки

Толстовка JINX The Witcher 3 Cat School Pride M Navy/Green Толстовка JINX The Witcher 3 Cat School Pride M Navy/Green
Код товару: 336638
В наявності
1 999.00грн