img
0
Обране

РОМСАТ взяв участь у виставці ProMaisonShow 2023 (захід відбувся)

14 вересня 2023
 ProMaisonShow

ProMaisonShow 2023

З 7 по 9 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі у Київ відбулася виставка ProMaisonShow, одна з найбільших і найочікуваніших подій у сфері посуду, товарів для дому та саду в Україні. Ця подія об'єднала постачальників та закупівельників товарів для дому, посуду та саду з різних куточків України. Протягом трьох днів на виставці зібралися представники бізнесу з усієї країни, навіть у складних умовах сучасної реальності, щоб представити відвідувачам широкий асортимент товарів, обмінятися досвідом і зустрітися з колегами та партнерами.

Дивіться фотозвіт у нашій галереї

Якість та розмаїття для дому

Компанія РОМСАТ вперше взяла участь у цій виставці та представила два свої бренди: Hölmer та EISEN. Обидва бренди пропонують високоякісну побутову техніку та посуд за доступними цінами. Наша продукція відрізняється надійністю та функціональністю, що робить її ідеальним вибором для всіх. 

На нашому стенді було представлено різноманітний вибір товарів, включаючи кухонну техніку, таку як блендери, кавоварки, сушарки для продуктів, міксери, м'ясорубки, мультиварки та електрочайники, а також техніку для дому - праски, пилососи, конвектори електричні та інше. 

Також, широким асортиментом був представлений посуд - термоси, набори каструль, сковороди, чайники для плити, столові набори, а також новинку у нашому асортименті - форми для випікання.

Ми вдячні всім, хто відвідав наш стенд, і раді були побачити нових та старих партнерів. Для оптових закупівель та співпраці, будь ласка, звертатися до наших менеджерів.




РОМСАТ візьме участь у виставці ProMaisonShow 2023

Про виставку ProMaisonShow

Дата: 7-9 вересня 2023 року

Місце: Міжнародний виставковий центр

Адреса: м. Київ, Броварський проспект, 15

Сайт: https://pem.com.ua/promaisonshow-2023/

ProMaisonShow – це найбільший та найавторитетніший захід у сфері посуду, товарів для дому та саду. Під час цієї події відвідувачі отримають можливість ознайомитися з розгалуженим асортиментом продукції, розподіленої на різні сегменти, такі як посуд, декор, текстиль, господарські товари та інше.

В рамках виставки передбачено демонстрацію продукції, можливість здійснення оптових закупівель, а також ділову програму з семінарами та презентаціями від експертів галузі. 

РОМСАТ презентуватиме два власні бренди побутової техніки та посуду:

Hölmer – це широкий асортимент посуду та побутової техніки, що відзначається якістю та доступною ціною. Весь необхідний арсенал для вашого дому!

EISEN – це дрібна побутова техніка, яка приємно вразить вас своєю зручністю та стильним дизайном. Бренд, який допомагає зробити дім ще більш комфортним та затишним.

Обидва бренди пропонують широкий асортимент техніки для кухні та дому. Продукція відзначається надійністю, функціональністю та доступною ціною, що робить її ідеальним вибором для будь-якого дому.

Детальніше про асортимент:

Чекаємо на зустріч на нашому стенді на виставці!

Безкоштовне запрошення для відвідувачів можна отримати за посиланням: http://pem.com.ua/freeinvitation_ua/