img
0
Обране

РОМСАТ взяв участь у виставці Безпека/SECURITY 2.0 (захід відбувся)

08 жовтня 2023
РОМСАТ на SECURITY 2.0

Безпека/SECURITY 2.0

SECURITY 2.0 вдруге зібрала у Києві гравців галузі, щоб обговорити безпекові виклики сьогодення та майбутнього. 

4 – 5 жовтня в Києві відбулась виставка SECURITY 2.0, де були представлені передові рішення у сфері безпеки. У виставці взяли участь 88 компаній з України, Арабських Еміратів, Великої Британії, Німеччини, Хорватії, Швейцарії, представивши новітні безпекові рішення для громад, критичної інфраструктури, промисловості та сільського господарства, включаючи сфери кібербезпеки, гуманітарного розмінування та індивідуального захисту.

Детальніше у нашій галереї

РОМСАТ ретельно готувався до цієї події і ми горді, що змогли представити широкий спектр сучасних рішень.
Наша експозиція охоплювала:

  • Комплексні рішення Bosch (системи відеоспостереження, контролю доступу, оповіщення та охоронні сигналізації
  • Відеоспостереження UNV та Hanwha Vision
  • Системи периметрального захисту Magos
  • Озвучування та оповіщення від ITC та TOA
  • Кабеленесучі системи, системи з’єднання та кріплення OBO Bettermann
  • Висококласні тепловізійні приціли Senopex
Ми були раді бачити всіх гостей, клієнтів та партнерів на нашому стенді. Наша мета - допомогти вам знайти найкращі рішення для вашого бізнесу в галузі безпеки. Чекаємо на наші майбутні зустрічі!

Найближча подія - Smart City / КомунТех 2023 (17-19 жовтня 2023)


Запрошуємо відвідати виставку Безпека/ SECURITY 2.0

Виставка Безпека/SECURITY 2.0

Дата: 04-05 жовтня 2023
Місце: Виставковий центр ACCO International
Адреса: пр. Берестейський, 40-б, м.Київ
Реєстрація: securityexpo2023.ticketforevent.com

Запрошуємо відвідати виставку Безпека/SECURITY 2.0, яка відбудеться 4-5 жовтня 2023 року у виставковому центрі ACCO International, м. Київ. У фокусі уваги SECURITY 2.0 — сучасні технології для захисту та збереження повноцінної життєдіяльності громад, функціонування об’єктів критичної інфраструктури, промислових підприємств та сільського господарства: безпека інфраструктури, пожежна безпека, сучасні безпекові технології, кібербезпека, гуманітарне розмінування, захисні споруди цивільного захисту, засоби індивідуального захисту. 

РОМСАТ на SECURITY 2.0

РОМСАТ візьме участь у виставці і представить широкий спектр технологій та обладнання у галузі захисту різних об'єктів. На нашому стенді будуть продемонстровані комплексні рішення від світового лідера у сфері безпекових технологій - компанії Bosch. Ці рішення включають системи відеоспостереження, контролю доступу, оповіщення та охоронні сигналізаційні системи. Крім того, буде представлено відеоспостереження від брендів UNV та Hanwha Vision; системи периметрального захисту від ізраїльського бренду Magos; озвучування та оповіщення від ITC та TOA; кабеленесучі системи, системи з’єднання та кріплення від OBO Bettermann, а також висококласні тепловізійні приціли від Senopex.

Ми запрошуємо відвідати наш стенд, отримати професійні консультації від наших фахівців, ознайомитися з пропозиціями брендів та зразками обладнання. Разом ми зможемо знайти найкращі рішення для потреб вашого бізнесу у сфері безпеки. Будемо раді бачити вас на виставці Security 2.0! Приєднуйтесь!