img
0
Обране

Banpresto - Огляд колекційної серії фігурок

03 лютого 2022
Banpresto_1000x479_ua.jpg

Нещодавно ми розповідали про колекційні фігурки від відомого японського бренду й за сумісництвом нашого надійного партнера - Banpresto.

Детальніше про товари даної категорії на сторінці: Фігурки та статуетки Banpresto

Сьогодні детальніше розглянемо одну з таких фігурок на прикладі "Yamato" – героїні популярної японської аніме-серії "Fleet Girls Collection". Робимо справжній анбоксінг.

Yamato – звичайна молода та симпатична дівчина з одним невеликим нюансом... Вона вміє перетворюватися на Бойовий лінкор. Власне, у реальній світовій історії лінкор Yamato був найпотужнішим кораблем Японії під час Другої світової війни. Ямато – цікавий, неординарний персонаж, як і всі герої цієї колекційної серії Banpresto.

Приступаємо до розпакування:

1. Зовнішній вигляд упаковки

Banpresto_1000x479_внешний-вид-упаковки (1).jpg

Бренд Banpresto дуже відповідально ставиться до цього моменту. Їхні коробки дуже інформативні. Тут є загальні та спільні плани з усіма аксесуарами та зображенням персонажа з різних ракурсів. Уважно вивчивши коробку, ви матимете практично повне уявлення про товар, який купуєте. Також, прописано повну оригінальну та європеїзовану назву серії, до якої має відношення герой. На коробці в нижній частині вказуються обмеження за віком. У нашому випадку рейтинг 15+.

2. Що всередині коробки

Banpresto_1000x479_что-внутри (1).jpg

Фігурки Banpresto поставляються як у розібраному вигляді, так і в частково зібраному. Сама статуетка та її складові та різноманітні аксесуари упаковані в окремі поліетиленові пакети. Насправді це дуже важливий момент. Іноді фігурки знаходяться в коробках у повністю зібраному стані (крім підставки), але так само абсолютно нормально, якщо вам доведеться займатися мінімальною збіркою персонажа, як у нашому випадку.

3. Збираємо фігурку

Banpresto_1000x479_сборка (1).jpg

Процес складання цікавий і не дуже складний. Для початку персонажа необхідно встановити на підставку. Орієнтуємося за кількістю отворів на підставці і кількості героїні подовжувачів, що стирчать з ніг, а потім сміливо встановлюємо її на п'єдестал. Вам також доведеться закріпити основну частину волосся із тильної частини голови Yamato. Робиться це легко та інтуїтивно. І хоча фігурка не відноситься до класу ігрових, але саме волосся тут дуже рухливе і деталізоване, з яким хочеться грати. Фінальний штрих – розташування аксесуарів. За підказкою, як їх правильно розмістити, можна звернутися до упаковки. Там усе наочно зображено.

З повним асортиментом Banpresto можна ознайомитись у категорії: Фігурки та статуетки Banpresto

Кожна нова фігурка Banpresto – це певний сюрприз, унікальний витвір, і тільки її дизайнер знає заздалегідь, як вона виглядатиме. Для звичайного покупця – це завжди сюрприз та нові враження. Пропонуємо приєднатися до цього по-справжньому чарівного світу персонажів із популярних аніме-серій.

РОМСАТ - офіційний партнер Banpresto в Україні.

Всього товарів: 8

Фігурки та статуетки