img
0
Обране

32-мегапіксельна IP-камера відеоспостереження TNB-9000

07 квітня 2020
IP-камера відеоспостереження Wisenet TNB-9000 | romsat.ua

TNB-9000

Нова камера побудована на КМОП-матриці розміром 43,3 мм з числом ефективних пікселів 7680х4320. Її чутливість становить 0,015 лк/F1.4 в денному режимі і 0,0015 лк/F1.4 у нічному. Новинка має кріплення для об'єктива Canon EF. В телекамері є слот для карти пам'яті microSD, micro SDHC або micro SDXC до 256 Гбайт. Живлення подається на камеру за технологією HPoE.
Раніше: Програмне забезпечення для розпізнавання облич Wisenet FRS

Камера з роздільною здатністю 8K


IP-камера відеоспостереження Wisenet TNB-9000 | romsat.ua 
Зображення максимально високої здатності, формату 8K, телекамера формує з частотою 15 к/с, зі здатністю 24 мегапікселі - 20 к/с, 15 мегапікселів - 30 к/с, формату 4K - 60 к/с. Через відеовихід HDMI з камери може транслюватися зображення з роздільною здатністю 1080p і частотою 30 к/с. Стиснення зображення виконується за допомогою кодека H.265, H.264 або MJPEG. Додаткове підвищення ефективності стиснення в форматі H.265 забезпечує технологія WiseStream II.

Вбудований штучний інтелект

Модель TNB-9000 стала однією з перших камер бренду Wisenet, в яких реалізований вбудований штучний інтелект. З його допомогою вона класифікує об'єкти - «людина, обличчя, автомобіль, номерний знак автомобіля». Автоматично знаходяться ознаки цих об'єктів - для людини це стать, колір одягу у верхній і нижній половині, довжина одягу (довгий або короткий), наявність головного убору і сумки. При виявленні обличчя з'ясовується стать людини, вік (одна з чотирьох груп), наявність окулярів і головного убору. Детектування транспортного засобу супроводжується визначенням його кольору (одного з двох) і типу (легковий, вантажний, мотоцикл, велосипед).

IP-камера відеоспостереження Wisenet TNB-9000 | romsat.ua

Функція BestShots дозволяє для кожного об'єкта вибрати оптимальний кадр. Замість всього зображення з повною роздільною здатністю на сервер може передаватися саме він.
На основі штучного інтелекту побудовані і такі функції, які в більш ранніх моделях IP-телекамер Wisenet забезпечувалися через інші, раніше відомі алгоритми, - виявлення об'єкта в кадрі, його вхід в задану зону і вихід з неї, перетин віртуальної лінії, знаходження напрямку руху.
Без використання штучного інтелекту в камері реалізовано виявлення руху, появу і зникнення предметів, виведення камери з ладу, а також аудіоаналітика - виявлення звуків і їх класифікація.

РОМСАТ — офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні