img
0
Обране

Фахівці РОМСАТ пройшли сертифікацію UNV RMA Service

04 грудня 2019
Фахівці РОМСАТ пройшли сертифікацію UNV RMA Service

Тренінг UNV RMA Service

Дистрибуція обладнання Uniview включає в себе питання сервісної підтримки. При необхідності наші партнери та клієнти звертаються до авторизованого сервісного центра Romsat Service.

Тренінг UNV RMA Service в офісі РОМСАТ

Сертифікація – обов'язкова умова для дистриб'ютора UNV

Тренінг проводили представники виробника. Після проходження сертифікації UNV RMA Service технічні спеціалісти департаменту дистрибуції РОМСАТ отримали права на первинний ремонт обладнання. Нашій команді було надано доступ до спеціалізованого програмного забезпечення, яке дозволяє втручання в прошивки пристроїв для їх відновлення. За час тренінгу ми навчились виконувати роботи по заміні основних компонентів камер та реєстраторів. Провели практичні зайняття та отримали сертифікат.

Читати також: ROMSAT - національний дистриб'ютор UniView

РОМСАТ отримав сертифікат UNV RMA Service

Підвищуємо якість сервісу!

  Більшість звернень до сервісного центра носять мінімальний рівень складності. Завдяки сертифікації UNV ми зможемо виконувати ці роботи власноруч - тим самим збільшимо швидкість сервісу. Адже сервісні питання виникають як правило під час монтажу на об’єкті, тому час відіграє значущу роль, - коментує тренінг Максим Ліщук, CCTV IP Business Developer, РОМСАТ.