img
0
Обране

РОМСАТ провів навчання для УкрТЕСТ по обладнанню R&S

27 березня 2017

Фахівці РОМСАТ разом із замовником УкрТЕСТ пройшли навчання та сертифікацію в R&S, Німеччина.

Главный офис R&S, Германия.

Фото: Головний офіс R&S, Німеччина

В кінці 2016 року компанія РОМСАТ забезпечила унікальним для України обладнанням УкрТЕСТ - автоматизованою системою радіовипробувань (АСР) R&S. Беручи до уваги її особливість - на даний момент це єдина АСР в Україні (є ще декілька в Європі), необхідно було навчити та сертифікувати фахівців на стороні замовника.

Інформація про систему R&S TS8997

 Тестовая система R&S TS8997 - Romsat.ua

Тестова система R&S TS8997 - це перше рішення компанії Rohde & Schwarz для попередніх сертифікаційних вимірювань, нового стандарту ETSI EN 300 328 V1.8.1 для бездротових пристроїв у діапазоні 2,4 ГГц. Ці вимірювання виконуються в чотирьох каналах із синхронізацією за часом за умови підтримки пристроїв MIMO і з урахуванням діаграми спрямованості. Тестові послідовності виконуються повністю автоматично, а можливості аналізу вбудовані у систему. Для виробників та випробувальних центрів найбільш цікавою особливістю є можливість тестування на відповідність стандарту в процесі розробки та сертифікації продукції.


Більш докладно про R&S TS8997: ссилка

Навчання та сертифікація R&S

Навчання пройшло у два етапи. У грудні 2016 р на базі Центру технологій РОМСАТ було проведено вступне знайомство УкрТЕСТ із тестовою системою R&S TS8997. Замовник отримав базові знання для введення обладнання в експлуатацію. Остаточну частину навчання та сертифікацію провели в головному офісі виробника R&S у Німеччині. Протягом декількох днів представники вендора розповідали про особливості їх обладнання та досвід експлуатації. Після навчального блоку слухачі склали іспити та отримали сертифікати.

Обучение в R&S Германия - Romsat.ua  Лекция в R&S Германия - Romsat.ua

Фото: В процесі навчання

Варто відзначити, що сертифікацію також пройшли провідні фахівці нашої компанії. Сьогодні компетенції із автоматизованих систем радіовипробувань є тільки в РОМСАТ та на стороні замовника УкрТЕСТ. Як кажуть німецькі колеги: порядок б'є клас.

Команда РОМСАТ в R&S - Romsat.ua

Фото: Команда РОМСАТ успішно пройшла сертифікацію R&S

Інформація про УкрТЕСТ

УкрТЕСТ – найпотужніший випробувальний та сертифікаційний інститут міжнародного рівня, єдиний в Україні організаційно-методичний центр сертифікації електротехнічної продукції.

РОМСАТ торгівельний партнер R&S в Україні.

Більше фото у галереї.