img
0
Обране

2019 DASAN IT SHOW

25 вересня 2019

20 вересня у Києві в конференц залі Opera Hotel відбувся тренінг-семінар DASAN Networks IT-Show

news_s_24_09_2019.png

Семінар для фахівців ICT галузі

Південнокорейська компанія DASAN Networks спільно з комерційним відділом Посольства Республіки Корея (KOTRA Kyiv) організувала тренінг-семінар для фахівців ICT галузі.

 Владимир Пальмов, руководитель отдела активного сетевого оборудования компании РОМСАТ "Я був приємно здивований дізнавшись, що Dasan вирішили провести подібний захід. Довгий час наші партнери не приділяли належної уваги ринку України і тепер вирішили це виправити. Кількість учасників семінару показало високу зацікавленість в телеком обладнанні операторського класу Dasan. Тренінг відвідали представники таких великих операторів як Київстар, Vodafone і Vega. Особливо зацікавили публіку рішення актуальної нині технології GPON. Хоча, на мій погляд, більш перспективними є рішення XGS-PON від Dasan, конкуренцію яким, на даний момент, можуть скласти тільки більші й іменитіші виробники такі як Cisco, Huawei і ZTE", - Володимир Пальмов, керівник відділу активного мережевого обладнання компанії РОМСАТ 

Провідні фахівці РОМСАТ пройшли навчання та сертифікацію

news_24_09_2019.png

Рішення DASAN Networks FTTH одне з кращих в Південній Кореї. Обладнання Dasan використовують для побудови гнучких і різноманітних мереж передачі голосу, HD / FHD / UHD відео, інтерактивного мультимедійного сервісу та інших послуг широкосмугового доступу.

Більше фото в нашій галереї 

Рішення FTTH складається з пристроїв широкосмугового доступу в Інтернет, які підтримують як технологію PON так і класичний Ethernet для забезпечення високої продуктивності і надійності в приватних, житлових і корпоративних середовищах.