img
0
Обране

Facebook обзавівся найдовшою ВОЛЗ

09 квітня 2015
Світовий контент-провайдер, компанія Facebook, вибрала оптичну інфраструктуру компанії Infinera з пропускною здатністю до 8 Тбіт/с для найдовшої волоконно-оптичної лінії зв'язку в світі.

Facebook выбрала оптическую инфраструктуру Infinera с пропускной способностью до 8 Тбит/с

Ви тільки уявіть, 4 000 кілометрів без регенерації і зі швидкістю 8 Тбіт/с! Факт: обсяг каналу дозволяє запустити одночасно 1 млн. відео в HD якості. Оптика розгорнута в Європі і з'єднує швейцарський ЦОД в місті Лулео з іншими великими європейськими телекомунікаційними вузлами. Для забезпечення швидкості вище одного Тбіт/с була використана платформа DTN-X, що працює на архітектурі Flex Coherent. Завдяки даній технології з'явилася можливість передавати дані зі швидкість один і вище Тбіт/с, задіюючи при цьому всього одне волокно оптичного кабелю. Вся система піддається легкому масштабуванню при збільшенні обсягу передаваної інформації.

Оптоволоконні мережі активно розростаються і в Україні, дозволяючи операторам максимально ефективно охоплювати найвіддаленіші регіони об'ємним каналом. На обладнанні РОМСАТ побудовані тисячі кілометрів оптичних мереж. У нас можна замовити активне обладнання, оптичний кабель, патч-панелі, зварювальне обладнання та багато іншого для побудови ВОЛЗ.