img
0
Обране

Гібридні 3 Мп відеореєстратори RCI

28 березня 2017

RCI анонсувала нові моделі гібридних відеореєстраторів. 4-8-16-канальні пристрої працюють з AHD / TVI / CVI / CVBS форматами відеосигналу, підтримуючи IP-камери.

Гібридні 3 Мп відеореєстратори RCI – Romsat.ua

Відеореєстратори RCI RVH9904L, RVH9908L та RVH9916L

Нові моделі гібридних відеореєстраторів RCI RVH9904L (4-канальний), RVH9908L (8-канальний) та RVH9916L (16-канальний) дозволяють працювати з AHD / TVI / CVI / CVBS форматами відеосигналу з підтримкою IP-камер. Новинки отримали 3Мп дозволу, кодек H264, технологію P2P, а також можливість встановлення HDD до 6Тб.

Оновлене ПЗ і зручний інтерфейс

Гібриди RCI працюють на оновленому ПЗ - виправлені помилки попередніх версій. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс допомагає користувачеві розібратися з пристроєм за лічені хвилини.

RCI - вільний вибір

Кожен виробник намагається записати вас до секти постійних клієнтів. А як бути, якщо проект побудовано на Samsung, GeoVision, Dahua або Hikvision? - Вихід є! Нові реєстратори RCI підтримують більшість провідних виробників відеокамер. Вибір камер залишається за вами, збільшуючи можливості для проекту.

Високі стандарти якості

RCI - це провідний виробник професійного обладнання для мереж, телекомунікаційних та охоронних систем. В Україні продукція RCI була представлена в 2007 році і за 10 років встигла знайти свого клієнта. Вся продукція сертифікована. Сайт виробника: rci.ua

РОМСАТ ексклюзивний дистриб’ютор RCI на території України.