img
0
Обране

Подаруй дитині свято

19 травня 2014
Подаруй дитині свято

Щорічно на початку червня у світі відзначається Міжнародний день захисту дітей.
Свято 1-го червня - це заклик до всіх людей на планеті не забувати про права дітей на життя і щасливе дитинство.
Колектив РОМСАТ, розуміючи всю важливість захисту майбутнього наших дітей, а відповідно й світлого майбутнього всієї країни, з величезним задоволенням привітав маленьких ромсатовців і організував для них справжнє свято. 
17 травня в стінах нашого офісу відбулося феєричне дитяче святкування - «Знайомство з Фіксиками».

Співробітники РОМСАТ разом з мультяшними аніматорами подарували діткам незабутній день, наповнений веселими іграми та конкурсами, мультиками та подарунками. Завдяки головним персонажам заходу - Фіксикам, чоловічкам, що живуть всередині техніки та виправляють її поломки, - дітвора в ігровій формі вивчала як функціонують різні побутові прилади і конструкції. 
На найменших гостей чекали веселі хороводи, танці та захоплюючі ігри.

Традиційно не обійшлося без неймовірної кількості солодощів, а яскравим завершенням дня стало шоу мильних кульок, що викликало у малюків невимовний захват. 
Святкування Дня захисту дітей подарувало усім учасникам безліч позитивних емоцій, веселого настрою і, звичайно ж, атмосферу дитячого сміху та радості!

РОМСАТ закликає всіх і кожного дотримувати права дітей на життя, на щасливе дитинство, на освіту та розвиток, як необхідну умову для формування здорового і процвітаючого суспільства.

Зі святом Ваших діток, всіх дітей України та світу!