img
0
Обране

Швидкісна поворотна платформа Hanwha Techwin TNU-6320

24 квітня 2018

Компанія Hanwha Techwin випустила нову поворотну платформу TNU-6320 з 32-кратним оптичним зумом і 2-мегапіксельною матрицею.

Швидкісна поворотна платформа Hanwha Techwin TNU-6320 | romsat.ua

Ефективне відеоспостереження на великій території

2-мегапіксельне зображення TNU-6320 формується з частотою кадрів до 60 к/с, застосовуються цифрова стабілізація зображення і зниження рівня шумів, динамічний діапазон може бути розширений до 120 дБ.

У платформі встановлюється карта пам'яті формату SD, SDHC або SDXC ємністю до 64 Гбайт. З боків до корпусу платформи можна прикріпити два ІК-прожектора SPI-50.

Нахил вниз на 90° від горизонтального напрямку і на 40° вгору камерний блок платформи виконує зі швидкістю до 40 град/с. Поворот на 360° без обмеження проводиться зі швидкістю до 120 град/с. Все це дозволяє вести моніторинг з повним охопленням території, без сліпих плям.

Захищеність

Поворотна платформа Hanwha Techwin TNU-6320 спроектована для роботи в умовах жорсткого впливу навколишнього середовища. Платформа працює при температурі від -40 до + 55° C і має захист від пилу і вологи по класу IP66.

Вбудований склоочисник очищають вхідний скло від снігу, дощу і бруду, а нагрівач захищає від криги.


Нова платформа TNU-6320 відмінно пристосована для відеоспостереження в умовах низької освітленості, моніторингу швидкісного режиму і виявлення порушень правил дорожнього руху, в системах захисту периметру аеропортів, залізничних станція, портів і промислових об'єктів.