img
0
Обране

РОМСАТ 26 років

17 червня 2020

romsat_26_623x623_ua_4[1].png

Двадцять шість років на ринку України

Сьогодні, 17 червня, компанія святкує свій 26-й день народження. У далекому 1994 році зачинателі нового перспективного напрямку навіть і уявити не могли, яким буде РОМСАТ зараз.

У цей день дякуємо нашим партнерам та клієнтам за надану довіру, багаторічну співпрацю та сотні спільних успішних проєктів. Дякуємо всій команді, справжнім знавцям своєї справи, за професіоналізм, плідну роботу, розуміння змін та активну участь у житті компанії. Адже, життя компанії – це більше аніж бізнес. Це історія викликів, перемог, пошуку вікон можливостей, перспектив та, передусім, історія гуртування людей. Саме завдяки командній роботі від року в рік РОМСАТ стає все краще, сильніше та надійніше.

Дякуємо вам, що залишаєтесь з нами — у нас попереду багато планів. Робимо бізнес разом!


Колеги, партнери, клієнти,дякую за ваш вибір та довіру!Ми прийшли у сферу телекомунікацій, щоб разом будувати сучасний український ринок. За чверть сторіччя вдалося втілити багато амбіційних ідей, зробивши вагомий внесок в індустрію. Сьогодні, РОМСАТ – це компанія із високим рівнем професіоналізму та бездоганною репутацією. Вітаю всіх причетних із ювілеєм!Віктор Мазур, засновник РОМСАТ                                         Колеги, партнери, клієнти, дякую за довіру!

За останні роки ми посіли одне з провідних місць на ринку телекомунікацій України. Минулий, 26 рік став для РОМСАТ періодом нових викликів. Так, разом із командою ми запустили нові напрями бізнесу: Побутова техніка та електроніка, IoT-рішення, Розумний будинок, Бездротові рішення. Для клієнтів запрацював В2В-портал. Нам вдалось розширити асортимент SKU на 20%; команда зросла на 25%; головний офіс збільшив площу на 35%; складські потужності виросли на 50%. Ми продовжуємо соціальну допомогу військовим, дітям та лікарям. Окремо пишаюсь тим, що під час карантину вдалось зберегти весь колектив та налаштувати повноцінний віддалений режим роботи, вчасно інвестувавши в ІТ-інфраструктуру. А ще за цей рік в нас народилось 4 хлопчики та 2 дівчинки, утворилось 4 нові сім'ї.

Вітаю всіх причетних!

Віктор Мазур, засновник РОМСАТ

Ваш РОМСАТ