img
0
Обране

Нова поліпшена оптична модульна полка SYSTIMAX

23 лютого 2016
Компанія CommScope (СКС SYSTIMAX Solutions) представляє поліпшену оптичну модульну полку G2.

Нова поліпшена оптична модульна полка SYSTIMAX - Romsat.ua

Давайте розберемося про які покращення йде мова?
  • Поліпшено елементи кріплення та замикання передньої прозорої панелі
  • Збільшено кут, на якій відкривається передня прозора панель - 120⁰. Таким чином, покращено доступ безпосередньо до робочої панелі
  • Поліпшено механізм кріплення організатора комутаційних шнурів
  • Нова конструкція організатора робить більш зручним процес встановлення та демонтажу модулів
  • Набір для маркування, що встановлюється на передню відкидну панель, тепер входить в комплект поставки.
Дистрибуція Commscope
Дистрибуцію рішень Commscope (SYSTIMAX) в Україні здійснює компанія РОМСАТ. Покращена оптична модульна полка G2 в наявності та доступна до замовлення!


SYSTIMAX - повний набір оптоволоконних комунікаційних рішень для підприємства.
Який би тип кабелю ви не вибрали - багатомодовий, одномодовий, всередині приміщення, на вулиці, змішаний (всередині приміщення / на вулиці), ST / SC / LC, з попередніми параметрів завершення або з параметрів завершення в польових умовах - комунікаційні оптоволоконні рішення SYSTIMAX містять всі необхідні компоненти, що задовольняють найсуворішим вимогам додатків. 

У сімейство оптоволоконних рішень SYSTIMAX входить широкий асортимент кабелів, роз'ємів, з'єднувачів, комутаційних панелей і комутаційних шнурів. Кращі компоненти були спроектовані разом для забезпечення максимальної продуктивності, що дозволило створити всеосяжне «системне рішення» з одного джерела і надати заказчікамедіную точку контакту з усіх питань кабельної інфраструктури. Вся продукція SYSTIMAX відповідає вимогам галузевих стандартів або перевищує їх. З рішеннями SYSTIMAX ви завжди будете впевнені, що зробили правильний.