img
0
Обране

iNeXT інтегрував Verimatrix в свої пристрої

04 вересня 2018

Компанія ROMSAT впровадила в свої сет-топ бокси iNeXT технологію ViewRight Web for Android від Verimatrix, відомого постачальника систем CAS і DRM для супутникового та інтернет ТБ.

ROMSAT інтегрував Verimatrix в iNeXT

Інтернет-телебачення (ОТТ / IPTV)

Щорічно інтернет-телебачення (ОТТ / IPTV) набирає обертів. Глядач повільно, але впевнено мігрує в мережу. Прискорення додали рекордно низькі ціни на послуги інтернет. За даними британської компанії BDRC Continental Україна посіла друге місце в рейтингу дешевизни інтернету з місячною абонплатою $5,47.

Читайте також: ROMSAT та iNeXT об'єднують зусилля 

Verimatrix та PayTV

Українські інтернет-провайдери та мобільні оператори швидко зорієнтувалися на ринковому тренді. Так, ми бачимо досить інтенсивний вихід на ринок ОТТ та IPTV нових гравців. Проекти рівня OLL.tv, VIASAT і ВОЛЯ мають підвищені вимоги від правовласників до захисту контенту. Вони вже використовують в якості основної CAS і DRM рішення від Verimatrix. Це дозволяє їх користувачам дивитися інтернет телебачення і відеобібліотеки з легальним контентом від провідних українських та міжнародних ТБ-каналів і студій.

Mediasat.info:  iNeXT інтегрував Verimatrix

Інтеграція iNeXT та Verimatrix

Інтеграцію зробили на базі моделі iNeXT TV3. Додаток ViewRight Web for Android буде активовано у абонентів за потребою. Ми зробили великий крок вперед на зустріч новим ОТТ-проектам національного масштабу. На стандартні моделі для рітейлу та їх прошивки ViewRight ніяк не вплине, - коментує впровадження Денис Олійник, СТО iNeXT.


mind.ua: про інтеграцію iNeXT та Verimatrix

Великий досвід роботи з CAS допоміг вибрати оптимальний варіант - зупинилися на ViewRight Web for Android від Verimatrix, тому що iNeXT працює на базі Android TV. Інтеграція Verimatrix досить трудомісткий і дорогий процес. Тільки виробники ТОП-рівня можуть дозволити собі подібний захист від лідера CAS і DRM в Україні. Після впровадження контент передається в зашифрованому вигляді end-to-end і повністю захищений від піратського використання.


iNeXT входить в групу ROMSAT та спеціалізується на розробці, проектуванні, виготовленні та підтримці медіаплеєрів і OTT/IPTV STB на локальному та міжнародному ринках. 

Verimatrix – є лідером в області рішень для забезпечення безпеки контенту постачальників послуг цифрового телебачення.