img
0
Обране

Королівство Лесото впровадило DVB-T2 на Rohde&Schwarz

07 лютого 2018
Національна служба цифрового мовлення Лесото вибрала Rohde&Schwarz виконавцем проекту побудови національної мережі DVB-T2.

Національна служба цифрового мовлення Лесото вибрала Rohde&Schwarz виконавцем проекту побудови національної мережі DVB-T2 - romsat.ua

Проект DVB-T2 для Королівства Лесото виконан R&S

Один із наших ключових партнерів - німецький виробник професійного обладнання для телебачення та експерт у сфері телекомунікацій R&S, реалізував великий проект побудови мережі цифрового ефірного ТБ для Королівства Лесото.

Опис проекту - відео




Сергій Педоренко
, Sales manager secure communication and broadcasting at Rohde & Schwarz

Гарний приклад того, як ROHDE&SCHWARZ реалізує свої проекти! У 2016 році Національна служба цифрового мовлення Лесото обрала Rohde & Schwarz виконавцем проекту створення національної мережі DVB-T2. Нова мережа DVB-T2, побудована R&S складається з головної станції, яка формує транспортний потік і поширює його через супутниковий аплінк до передавачів по всій країні. Також на головній станції знаходиться система керування мережею. Передавачі забезпечують покриття з прийомом на зовнішні фіксовані антени. Наразі проект повністю реалізовано!


Компанія ROMSAT - стратегічний партнер Rohde&Schwarz в Україні!