img
0
Обране

Ринок IPTV - динаміка розвитку прагне до $ 80 млрд

27 серпня 2015
Обсяг глобального ринку IPTV до 2020 року досягне позначки $ 79.38 млрд.

Збільшена потреба в каналах високої роздільної здатності та сервісу VOD стимулюють ріст глобального ринку IPTV. Так, Transparency Market Research у своєму звіті прогнозує середньорічний темп зростання 18,1%, від 24,94 млдр. доларів в 2013 році до 79,38 млдр. доларів в 2020 році.

Объем глобального рынка  IPTV к 2020 году достигнет отметки $79.38 млрд
Географія розповсюдження IPTV

Із звіту видно, що Європа домінує на світовому ринку IPTV з 2013 року, і є основним джерелом доходу з часткою ринку рівною 38%.

Система IPTV сегментована і складається з багатьох складових вироблених постачальниками різних сфер телеком та ІТ компаній, тому завдання генерації доходів лягає на всіх учасників ланцюга поставок. Це відноситься до постачальників рішень програмного забезпечення, постачальників контенту, постачальників middleware, постачальників сет-топ-бокс і операторів IPTV.

У Європі одними з ключових постачальників послуг IPTV на сьогодні є Amino Technologies PLC (Amino Communications Limited), Broadcom Corporation, ARRIS Group, Inc., AT & T, Inc, Cisco Systems, Inc, Orange SA, Deutsche Telecom, Bharti Airtel Limited, CenturyLink, Inc., і MatrixStream Technologies, Inc. Усіх їх об'єднує використання надійного устаткування і відповідно якісно надані послуги.

Увеличенная потребность в каналах высокого разрешения и сервиса VOD стимулируют рост глобального рынка IPTV

Що стосується України, РОМСАТ зарекомендував себе як надійний постачальник приймального обладнання та обладнання формування ТБ-потоку WISI і Harmonic, рішення захисту контенту на базі Conax і Verimatrix. Абонентського обладнання Infomir - сет-топ бокси MAG250/254/255/275, в комплекті з якими ви отримуєте безкоштовне middleware, що є додатковою перевагою, тому що воно складає істотну частину бюджету рішення IPTV на світовому ринку.

РОМСАТ - це:
  • Кращі цінові умови
  • Постійна наявність на складі
  • Гарантія якості від виробника