img
0
Обране

Нові IP-камери відеоспостереження з плоским вхідним склом

15 квітня 2020
Нові IP-камери відеоспостереження з плоским вхідним склом | romsat.ua

Нова пропозиція в лінійці камер Wisenet Q

Компанія Hanwha Techwin представила дві нові IP-камери відеоспостереження з плоским вхідним склом із серії Wisenet Q. Камери відрізняються тим, що в моделі Wisenet QNE-8011R фокусна відстань фіксованого об'єктива становить 2,8 мм, а в моделі Wisenet QNE-8021R - 4 мм. Вони забезпечують 5-мегапіксельну роздільну здатність і призначені для використання на вулиці. 
Обидві IP-телекамери побудовані на КМОП-матриці розміром 1/2,8 дюйма. Сформоване ними зображення стискується кодеком H.265 або H.264 при частоті 30 к/c або MJPEG при 15 к/с. У разі використання алгоритму H.265 ефективність стиснення додатково підвищується за технологією WiseStream II. У кожній з нових камер може ставитися карта пам'яті ємністю до 128 Гбайт. Живлення новинки отримують за технологією PoE. 
Серед наявних функцій відеоаналітики -
  • виявлення руху
  • виявлення входу об'єкта в певну зону і його виходу із зони
  • перетину об'єктом віртуальної лінії
  • визначення напрямку руху
  • детектування розфокусування камери
  • детектування спроб виведення камери з ладу

Плоске вхідне скло

Камера з плоским склом забезпечує чітке зображення при високій вологості, оскільки не має прозорого купола, на якому виникає конденсат у звичайних камер.

Плоске вхідне скло замість викривленої поверхні купола - технічне рішення, за допомогою якого розробники Hanwha Techwin усувають негативний вплив водного конденсату на якість зображення.
Менший вплив на якість картинки в камерах зі плоским склом надає також його забруднення і подряпини на його поверхні. Крім того, при плоскому склі легше відокремити випромінювання ІЧ-підсвічування, а також усунути пов'язане з нею кільцеподібне світіння в кадрі. Простіше забезпечити при наявності плоского скла і герметизацію камерного блоку. Дальність ІЧ-підсвічування становить у нових камер 20 м, а їх захист від пилу і вологи відповідає класу IP67.

РОМСАТ — офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні