img
0
Обране

Uniview Ultra 265 - нова ера HD відеоспостереження

28 вересня 2017

Ultra 265 - новий високоефективний формат кодування відеозображення від компанії Uniview.

Ultra 265 - новий високоефективний формат кодування відеозображення від компанії Uniview | romsat.ua

Від ADSL до 4G, від резистивних сенсорних екранів до OLED, електронні пристрої використовують все більш і більш високу чіткість. Починаючи з роздільної здатності D1 системи відеоспостереження вже досягли роздільної здатності 4K, чіткість якогї в 25 разів вище. Однак, швидкість розвитку стримується зростаючою потребою в просторі зберігання і пропускною спроможністю, необхідними для відео високої роздільної здатності.

Для камери 4K зі стандартним бітрейтом H.264/8Mbps і забезпеченні цілодобового спостереження протягом 7 днів необхідно 591GB простору зберігання. Це більше ніж жорсткий диск звичайного персонального комп'ютера. А для найбільш стабільної роботи такій камері необхідно не менше 20Mbps пропускної здатності для підтримки як потоку в реальному часі, так і потоку зберігання.

Для забезпечення балансу вимог HD-відеоспостереження з витратами на зберігання і пропускну здатність, а також переходом від H.264 до H.265, Uniview винаходить технологію кодування U-Code. А комбінація U-Code і H.265 - це і є унікальна технологія Ultra 265.

Ultra 265 - це комплексне рішення, яке дозволяє економити до 95% простору зберігання і скорочувати до 75% витрат на зберігання, тим самим даючи користувачам величезні переваги.

Презентація Uniview Ultra 265

Ultra 265 – глибока технологія стиснення

На відміну від традиційних технологій стиснення відео, які намагаються знизити витрати на зберігання жертвують роздільною здатністю і частотою кадрів, U-Code використовує «IRP» (Intelligent Region Perception) для виявлення руху в кожному кадрі. Сцени, які містять корисну (динамічну) інформацію, зберігаються, а інші відносно статичні області, такі як газони, стіни і т.п. стискаються для економії пам'яті.

Для зменшення пропускної здатності U-Code застосовує GOP (Group Of Pictures) і V.I (virtual I frame) - це гарантує структурований зміст інформації, що дозволяє NVR працювати з точним пошуком кадрів і швидким відтворенням. Ми називаємо це EF tech, аналогія з "Enhanced Frame".

Переваги Ultra 265

За інших аналогічних конфігураціях Ultra 265 достатньо одного жорсткого диска для зберігання відеозапису, коли для H.264 потрібно 4 жорстких диска. Вигода в вартості зберігання від впровадження Ultra 265 є очевидною.

Крім того, Ultra 265 зберігає і покращує якість зображення, створене H.265: в значній мірі зменшує спотворення зображення, викликане стисненням коду; оптимізує розмиття, змазаність і шорсткість країв, а також підвищує точність VCA; прибирає всі слабкі місця роздільної здатності HD.

Хочеш використовувати 4K для відеоспостереження не змінюючи пропускної здатності та обладнання зберігання? Uniview Ultra 265 - кращий вибір для входу в нову еру Super HD.



Компанія РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Uniview в Україні.