img
0
Обране

Новинка Bosch - система трансляції та оповіщення Plena All-in-One System

10 лютого 2015
Компанія Bosch випустила нову систему Plena All-in-One для трансляції музичного контенту і передачі мовних повідомлень.

система трансляции и оповещения Bosch Plena All-in-One System

Система складається з трьох пристроїв:
- Універсальний пристрій PLN-6AIO240
- Виклична станція PLN-6CS
- Настінна панель PLN-4S6Z

Залежно від поставленого завдання використовується необхідний компонент.

PLN-6AIO240 - являє собою мікшерний підсилювач 240Вт з 6 зонами і можливістю регулювання гучності в кожній. У ньому є вбудовані джерела звуку - MP3 програвач з підтримкою USB / SD / SDHC / MMC флеш-накопичувачів і FM / AM приймач із зручними попередніми налаштуваннями. Також присутня достатня кількість мікрофонних і лінійних входів (6 мік / лін входів і 3 лін). Мається фантомне живлення, для підключення конденсаторних мікрофонів і можливість включення пріоритетного мікрофону. При його активації, музичний контент буде плавно гаситися і транслюватиметься розбірливо мова. Ще з зручностей використання - в комплект входить ІК пульт управління, для вибору джерела музики та управління відтворення контенту на відстані до 10 м.

PLN-6CS - конденсаторний мікрофон на гнучкій ніжці з стійкою основою яке оснащене клавіатурою з шістьма кнопками вибору зон і кнопкою вибору всіх зон зі світлодіодними індикаторами. Виклична станція підключається до основного пристрою по кабелю CAT5, а наявність прохідного роз'єму дозволяє при необхідності застосовувати до 6 станцій в одній системі. Максимальна довжина кабелю до останньої 600м.

PLN-4S6 – по суті це віддалений провідний пульт управління з можливість локального підключення мікрофону і свого джерела звуку (наприклад: смартфона). Таким чином, можна змікширувати мікрофон і своє джерело звуку. Ще на панелі є можливість вибору одного з трьох джерел підключених до основного блоку і номер зони, куди буде подаватися контент, також регулювання рівня загальної гучності. Підключення відбувається кабелем CAT 5 від основного блоку.

Plena All-in-One - це високопродуктивна і в той же час недорога система голосового оповіщення для приміщень невеликого та середнього розміру, дуже проста в установці і експлуатації.