img
0
Обране

Збираємо замовлення на прилади вимірювання температури тіла людини від UNV

20 березня 2020
Тепловізори - Пристрої UNV по вимірюванню температури тіла купити в Romsat.ua

COVID-19 та вимірювання температури тіла

Сьогодні складно сказати, коли закінчиться пандемія COVID-19, а разом із нею жах охопивший весь світ. Вчені розводять руками: одні кажуть про період від 6 до 12 місяців, інші дають більш песимістичний прогноз - 3 роки. Всі сили кинуті на пошук вакцини та методів боротьби із захворюванням.

Лікарі та епідеміологи рекомендують дотримуватися карантину і регулярно вимірювати температуру тіла. Користуйтесь технологіями по швидкому визначенню температури тіла, а при виявленні відхилень - звертайтесь за медичною допомогою.

Тепловізори та пристрої вимірювання температури

Ми підібрали рішення китайського партнера UNV, які успішно зарекомендували себе під час піку захворювань в Китаї:

  1. Інфрачервоний сканер температури тіла UNV USS-TIC500
  2. Інфрачервоний ручний тепловізор UNV UTi-165 H
  3. Термінал контролю доступу UNV OET-523L-BTM32
  4. Сканер (рамка) температури тіла людини UNV USS-SC100A

 


Інфрачервоний сканер температури тіла UNV USS-TIC500

Інфрачервоний сканер температури тіла UNV USS-TIC500 купити в Romsat.ua

Модель сканера UNV USS-TIC-500 допомагає оперативно виміряти температуру тіла людини в інфрачервоному діапазоні. Фактично, пристрій - тепловізор, який використовує для роботи інфрачервоне теплове випромінювання. Тепловий сканер USS-TIC-500 працює безконтактно, дотримуючись норм безпеки під час вірусних епідемій. Пристрій призначений для використання в місцях із підвищеним скупченням людей: офісні центри, метрополітен, залізничні вокзали і аеропорти, медичні та навчальні заклади, ТРЦ і супермаркети, поштові та банківські відділення тощо.

Відео UNV USS-TIC500



Інфрачервоний ручний тепловізор UNV UTi-165 H

Інфрачервоний ручний тепловізор UNV UTi-165 H купити в Romsat.ua

Пристрій UNV UTi-165 H - це інфрачервоний ручний тепловізор. Допомагає оперативно виміряти температуру тіла людини, мобільний, робить точні вимірювання. Інформація моментально виводяться на 2,8-дюймовий кольоровий TFT LCD-дисплей. В роботі на ПК використовується спеціалізоване ПЗ для аналітики. Вага приладу - 455 гр, а ємність Li-ion акумулятора - 5000 mAh (3.7 V).

Відео UNV UTi-165 H



Термінал контролю доступу UNV OET-523L-BTM32

Термінал контролю доступу UNV OET-523L-BTM32 купити в Romsat.ua

Модель UNV OET-213H-BTM32 - це елемент СКУД із технологією розпізнавання обличчя від UNV. Важлива функція даного пристрою - безконтактне визначення температури тіла людини. Термінал контролю доступу спроєктований як стаціонарний пристрій. Дозволяє одночасно розпізнавати обличчя та вимірювати температуру тіла людини.

Відео UNV OET-213H-BTM32




Сканер (рамка) температури тіла людини UNV USS-SC100A

Сканер (рамка) температуры тела человека UNV USS-SC100A купить в Romsat.ua

Модель UNV USS-SC100A - це арочний металодетектор від UNV із функцією визначення температури тіла людини. Встановлюється в місцях великого скупчення людей та допомагає як виявляти металеві предмети, так і виміряти температуру тіла людини. Відмінне рішення під час вірусних епідемій, що дозволяє локалізувати і зупинити поширення інфекцій. Підвищена температура - можливий прояв недуги.

Відео UNV USS-SC100A


Попереднє замовлення

  • Готуємо передзамовлення.
  • Строки поставки: 4-5 тижнів
  • Ціни дізнавайтесь у менеджерів