img
0
Обране

Зчитувач нового покоління U-Prox Smartline

02 жовтня 2018

Зчитувач безконтактних і мобільних ідентифікаторів U-Prox Smartline (SL) з підтримкою технологій BLE і Mifare PLUS.

Зчитувач нового покоління U-Prox SL maxi | romsat.ua

U-Prox SL maxi - універсальний зчитувач для поступового переходу від карт ASK / FSK до безпечних картками Mifare і мобільних ідентифікаторів U-Prox BLE ID.

Система U-Prox

U-Prox дозволяє вирішувати завдання, пов'язані з контролем і управлінням доступом на будь-якому об'єкті: офіс, готель, банк, навчальний заклад, склад, фабрика і велике розподілене підприємство.

U-Prox SL maxi забезпечує

  • Читання ідентифікаторів U-Prox BLE ID и карт ASK, FSK, Mifare®: Standard, Ultralight, Classic 1K, Classic 4K, Classic 7UID, DESFire і Mifare® Plus
  • Читання зашифрованих ідентифікаторів U-Prox BLE ID і Mifare®

Три режими дальності BLE

  • "Proximity" - активація по ІЧ-датчику присутності в зчитувачі - до 20 см
  • "Двері" - до 60 см
  • "Шлагбаум" - регульована 1...7 м

Типи ідентифікаторів

Зчитувачі U-Prox SL maxi працюють c BLE ID, Mifare ® Plus, Mifare® Classic, а також з ASK і/або FSK ідентифікаторами. Підтримується робота з ідентифікаторами Mifare® стандарту ISO14443A: Mifare® Standard, Mifare® Hi-Memory, Mifare® Ultralight, Mifare® Classic 1K, Mifare® Classic 4K, Mifare® Classic 7UID, Mifare® DESFire і Mifare® Plus.

Параметри роботи зчитувача, вихідний інтерфейс і типи ідентифікаторів, з якими дозволена робота, настроюються за допомогою мобільного додатку. Запрограмувати зчитувач можна на роботу з Mifare® і/або ASK і/або FSK і/або BLE ID.