img
0
Обране

РОМСАТ провів семінар з безпеки і відеоспостереження

22 квітня 2015
21 квітня в Центрі технологій РОМСАТ відбувся семінар з систем безпеки та відеоспостереження.

Весняний період, як завжди, відзначається пожвавленням інтересу до систем безпеки і відеоспостереження. Проекти, заморожені раніше, поновлюють - початок активного підбору технологій та обладнання. Українські події зіграли свою роль у дестабілізації ринку, тим не менш світ рухається вперед і щоб залишатися на плаву і розвиватися, необхідно постійно тримати "руку на пульсі". Бути в курсі останніх новинок в галузі безпеки, пропонувати тільки найефективніші рішення для клієнтів - під таким девізом пройшов семінар від РОМСАТ. Захід відвідало більше 30 фахівців, що є відмінним показником активності ринку.

Григорій Василенко, керівник проекту "НомерОК"

Григорій Василенко, керівник проекту "НомерОК"

Григорій розповів про нову версію добре відомого програмного забезпечення з розпізнавання автомобільних номерів "НомерОК". Нововведення торкнулися не тільки поліпшеного інтерфейсу програми, а й наявності нового мережевого клієнта, збільшення числа каналів розпізнавання, швидкості, на якій автомобільний номер може бути розпізнаний і багатьох інших корисних опцій.

Олена Довгопола, бренд-менеджер ТМ "НомерОК"

Олена детально описала практичні варіанти застосування системи "НомерОК", а також навела приклади економічної ефективності від впровадження даного ПЗ на об'єктах замовників.

Сергій Шутурмінський, відділ Систем безпеки, компанія РОМСАТ

Сергей Шутурминский, отдел Систем безопасности, компания РОМСАТ

Сергій розповів про сучасні новації ринку CCTV - технологіях AHD, HD-CVI і HD-TVI, особливостях побудови систем з їх використанням, плюси і мінуси кожного стандарту, а також презентував нову лінійку AHD камер і реєстраторів RCI.

Максим Ліщук, фахівець з розвитку напрямку IP CCTV, компанія РОМСАТ

Максим Лищук, специалист по развитию направления IP CCTV, компании РОМСАТ

Звичайно ж не обійшлося і без новинок в області IP CCTV. Максим анонсував новинки в ПЗ відомої американської компанії exacqVision:

  • Радикально-швидкий пошук SpeedSearch
  • Функція EasyConnect
  • Функція VideoPush
Крім того були анонсовані нові програмні продукти GV-VMS V14.10, GV-ERM і нова бюджетна лінійка камер серії Target від всесвітньо відомої Тайванської компанії GeoVision.

В ході заходу слухачі активно задавали питання спікерам по новинкам, а в перервах бурхливо дискутували на тему подальшого розвитку ринку систем безпеки. Сміливо можна підсумувати: семінар вдався!

Спасибі всім, хто прийшов і до нових зустрічей! Слідкуйте за нашими анонсами.
Команда РОМСАТ