img
0
Обране

Семінар для UARNET

10 травня 2019

Фахівці РОМСАТ провели технічний семінар для інтернет-провайдера №1 на Західній Україні - "УАРНЕТ" (м. Львів)

РОМСАТ провели технічний семінар для "УАРНЕТ" | romsat.ua

Академічна мережа “УАРНЕТ”

На даний час "УАРНЕТ" є єдиним 100-відсотково державним підприємством на телекомунікаційному ринку України і при цьому входить до списку найкрупніших провайдерів Інтернету. УАРНЕТ вважається найбільшим ISP в Західному регіоні із сумарною ємністю зовнішніх каналів понад 100 Гб/с.

УАРНЕТ є одним із найбільших магістральних провайдерів України – це змушує нас постійно вдосконалювати наявну мережу та будувати нові. Фахівці РОМСАТ поділились досвідом впровадження систем ТБ та PON у багатоповерхівки, з якими ми вже почали працювати, - коментує семінар Ігор Процикевич, засновник “УАРНЕТ”. - Нові знання дають можливості зростати. Дякую колегам за співпрацю!

PON в багатоповерхівки - комплексне рішення

Олександр Зінченко, кер.напрямку ВОЛЗ | romsat.ua

Технологію PON (англ. Passive optical network) активно використовують провайдери при розбудові своїх мереж. Приватний сектор має шалений попит на “оптику”. А ось у великих містах із забудовами багатоповерхівок з’являються питання комплексного підходу.

Обладнання для: PON в багатоквартирних будинках.


РОМСАТ постачає обладнання у вигляді комплексного рішення. Про що це каже? - У нас ви можете придбати всі елементи PON-мережі для багатоповерхівок, а їх існує сотні позицій
, - ділиться інформацією Олександр Зінченко, керівник напрямку ВОЛЗ. - Це дозволяє економити як час на пошук матеріалів, так і гроші - клієнт отримує гуртові знижки. Звісно, наша експертиза також вагома перевага - ми завжди відкриті.

Побудова сучасної системи ТБ в мережі провайдера

Розповіли про типові рішення побудови систем цифрового та аналогового телебачення | romsat.ua

На семінарі розповіли про типові рішення побудови систем цифрового та аналогового телебачення. Розглянули варіанти побудови мереж CATV + PON на базі обладнання WISI, Arris, RCI і Picotel. Торкнулися питання побудови "радіо" - бездротові рішення на базі обладнання Mikrotik, Ubiquiti та Edge-Core.

Дякуємо Ігорю та команді “УАРНЕТ” за теплий прийом і до нових зустрічей!

Семінари для інтернет-провайдерів

Ви сучасний інтернет-провайдер, який шукає нові можливості? - чудово. Залиште заявку і наші фахівці проведуть семінар для вашої команди. Наші семінари безкоштовні – ми робимо ринок ISP більш просунутим та допомагаємо вам на цьому заробляти.

Читати також: Семінар для ІнфоБайт Сервіс